Chanleo ارسال شده در May 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2018 سلام من یه باگ کشف کردم که وقتی شما از cmd /washup استفاده کنید وقتی رو موتور باشید زد ضربه میشید و از موتور هم نمیوفتید. اگر ماشینتون بترکه نمیمیرید. از ارتفاع که ببرید هم اگر تو هوا بزنید استان نمیشید.و در اخر از این cmd میشه بره دویدن بدون خستگی استفاده کرد. منتظر جایزه کشف این باگ و عمومی نکردنش هستم ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Player9892 ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 چند سال گذاشته هنوز کسی رسیدگی نکرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۷ در 10:23، Player9892 گفته است: چند سال گذاشته هنوز کسی رسیدگی نکرده رسیدگی چه عرض کنم . . . این سرور دیگه سرور قدیم نیست . . اخراشه . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در 6 ساعت قبل، SeyedMohammadYasin گفته است: . . اخراشه . . لحظات آخرشو سپری میکنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 00:03، iSalaR گفته است: لحظات آخرشو سپری میکنه واقعا اخراشه نههههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 عالی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 2 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: عالی خدایا بسه دیگه آخه باگ کجاش عالیه نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 4 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: خدایا بسه دیگه آخه باگ کجاش عالیه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.