Inverse ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی مرام و معرفت زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اصلا حال نمیداد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قبلا زیاد بودم تو این فکشن دوست دارم یه سر بزنم به گذشته • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی:مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به فکشن دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ادوین • اسم واقعی: 21 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب و با ادب و با انگیزه و با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از ان فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه بیشتر و داشتن جو صمیمانه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن انگیزه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم فکشن خوبیه و میخام عضو گارد ملی ضوم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفصل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پلیر فعال مهربان جدی مسلط پر شور • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 . 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به این دسته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):مبارزه با جنایت کاران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+20 نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم و سر به زیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای ورود به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید:قدرتمند مهربان باهوش خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه دارم و به pd علاقه دارم و میتونم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100 بار نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل تایم درخواست عضویت تمام شد بعد از این پست دیگر درخواستی مورد قبول نیست نتایج به زودی قرار خواهد گرفت نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل درخواست تمامی شما عزیزان رد شد. @Amircr7r درست پر نکردن فرم درخواست عضویت. @AmirBerLyN حضور در اقلیت دیگر. @ErfanMomeniPour حضور در اقلیت دیگر. @MrArTiN جعلی بودن رنک 2 دسته متوسط (نداشتن اسکیل 5). @QwE حضور در اقلیت دیگر. @TheHussein درست پر نکردن فرم درخواست عضویت. @Vident درست پر نکردن فرم درخواست عضویت. @amirhosseinhabibi حضور در اقلیت دیگر. @Nulleff حضور در اقلیت دیگر. @EhsaNz حضور در اقلیت دیگر. @DeliciouS داشتن تنبیه اقلیت. @Danth شما برای یک اکانت میتوانید پست بگذارید.(پست دوم شما رد شد) @KaSiFaM حضور در اقلیت دیگر. درخواست تمامی شما عزیزان قبول شد. @Mehrdad @EpiRuS @karadayii @TAHATYLER @AmiRKomanDo @DeaResT @ImAmir @Titab @Rande @LastBlooDy @EZ7 @Fazaei @Bron2Kill @AmirLicht @MrCrack @Ariiya @FariB @New @habs @PaKaR @Sadly @Terrorism @Kanan @iMATRIX @BeheshT @SEKOT @KRDABAS @KurdAli @LoSeR @Lust @AmirTorino @TheOlDGunner @Markel @Entezar @Danth @Erii @cracked @forestWalker @ForgeT @MooN @ENDED @Deko @Ochiha @Penetrating @MarRoN @Jaamshid @PARADOX7 @MRAMIR9831 @AmirAlwayS @Raper @mmd87 @AMOEHSAN @AbneR @Refigh @Inverse @Mamazi @Dillon @Ara @Vinak اولویت تست ورودی به این شرح خواهد بود: 88 GodOfDeath 81 ePiRuS 79 SarNakh 73 AngeL 72 NiKaSo 66 Beloved 65 iDark 61 Sadly 54 cracked 53 Wizardi 53 Sloth 53 Daniial 49 AriZ 49 MarkeI 48 LastBlooDy 45 MashAli 43 Terror 43 FelafeL2NooN 42 Carl._Johnson. 41 MenMa 39 Penetrating 38 Licht 37 Tupac 36 Komando 35 TravisScott 35 Rabis 35 7Khat 32 OstaCaR 30 AbneR 29 GameMax 29 [M]ehrshad 29 Adwin 28 SeyedAhmad 27 DeaResT 27 Killmonger 25 FaDaEi 23 TaHaTY1ER 22 karadayii 20 yashar 19 Darande 19 Torino 18 DragonFall 17 Russi 16 Mashrub 15 MrCrack 15 FarBeN 15 Ara 13 AMOEHSAN 11 SoToN 11 ..THE_END.. 10 FelaN 7 ReverenT 6 Mamazi 5 Farib 2 mmd_TURK 2 SkuiL 1 Invertal 0 NewMooN 0 Inverse نکات قابل توجه افراد قبول شده: تست ورودی شامل: 10 سوال از قوانین عمومی سرور، 15 سوال از قوانین عمومی دسته ویژه، 10 سوال از قوانین گارد و 2 تست Duel خواهد بود. (در صورتی که 3 اشتباه داشته باشید رد خواهید شد. هر باخت در Duel یک اشتباه می باشد). با شما برای هماهنگی زمان تست توسط بنده از طریق پیام خصوصی انجمن تماس گرفته خواهد شد. حتما این دو مورد را بررسی نمایید. با دنبال کردن تاپیک گزارش تست می توانید افرادی که قبول/رد شده اند را مشاهده و با توجه به اولویت های نوشته شده، برای تست آماده شوید. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.