kadkhodaa ارسال شده در جمعه در 11:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:24 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 1۷ • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، با ادب، با جنبه, دلسوز، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه، علاقه، داشتن لیدر خوب. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن به فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DavldSoN ارسال شده در جمعه در 11:32 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:32 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پر کار اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن بسیار عالی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از کارشون خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EZ7 ارسال شده در جمعه در 15:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، مسولیت پذیر، صادق، عدالتمند، پایبند به قوانین، خلاق، جسور، با استعداد، دارای اعتماد به نفس، با انگیزه، فعال، دانا، تیزهوش، شجاع. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 (از ساعت ۶ بعد از ظهر تا ۱۱ شب). • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی، فعالیت کم، کمتر شدن علاقه نسبت به آن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): وجود علاقه زیاد و دوستان در این اقلیت. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در زدن وانتد های C-6 فعال هستم و امکان پیشرفتم در این اقلیت بسیار زیاد است. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰بار نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammad ارسال شده در جمعه در 16:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:11 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب - خوش اخلاق - پسر هارو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و میخوام به مجرمین مبارزه کنم و آنها را دستگیر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فک کنم فشکن خوبی هست و میخوام تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول ما هر چیزی خواستیم یا گرون بود یا گناه. BandarAbbas ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OrgYT ارسال شده در جمعه در 16:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:23 سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید:باهوش مهربان قدرتمند فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19الی22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): و علاقه دارم و فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ConFessor ارسال شده در جمعه در 17:38 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GenraL ارسال شده در جمعه در 18:02 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:02 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان، مشتی، لوتی، با عشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00:-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این و لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 200 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARiZ ارسال شده در جمعه در 18:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوب، اهل کوشش،تلاش میکنم،دوستار محیط زیستم،اهل درسم،خوشم از موفقیت میاد،خودمو دسته کم نمیگیرم،زیاد بازی میکنم، فعالیتم زیاده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱ تا ۱۲ شب و ۶ صبح تا ۸ صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومد به این فکشن و تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):امنیت را به سطح شهر بیارم و با خلافکاران درگیر بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد و قانون مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰۰ بار نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در جمعه در 18:42 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:42 (ویرایش شده) •سن واقعی:۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دستگیر مجرمان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 بار ویرایش شده جمعه در 18:42 توسط Sazo نقل قول Me GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
light ارسال شده در جمعه در 18:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستانم در این فکشن هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در جمعه در 19:27 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قانون مدار، مسئولیت پذیر، خونسرد و پر جنب و جوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟: 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ : بهره بردن از فضای دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارای هیجانی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول 𝐋𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐬𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Benz ارسال شده در جمعه در 19:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش، نزاکت ، نظم داشتن در اقلیت ، احترام به بازیکنان ، احترام به کارکنان اقلیت ، سخت گیر، علاقه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: متاسفانه با لیدر بحث کردیم که اخراج بشم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای من مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیادی چک میکنم ۲۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در جمعه در 20:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:09 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پر کار اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): مهارت دارم توش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از کارشون خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار ویرایش شده جمعه در 20:12 توسط TheMachine اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در جمعه در 20:41 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: ارش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق گانری با صبر خوش اخلاق شوخ تب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۴ تا ۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم بودم و آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): امتحانش کنم شاید موندگاری شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و لیدر عالی هم میگن داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightLight ارسال شده در جمعه در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:52 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ساکت - مهربون - بی حاشیه - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه - درآمد - علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KRDABAS ارسال شده در جمعه در 20:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:55 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ پر کار پرتلاش مهربان فعال صبور خوش اخلاق اجتماعی قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا18:00 و 21:00تا24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دسته ویژه علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 ویرایش شده جمعه در 20:56 توسط KRDABAS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در جمعه در 21:42 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی و گانر و بافر و صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودن فحاشی کردم دیموت شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوسش دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آسونه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 10 بار. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در جمعه در 22:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: آرش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شعور خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به پلیس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حضور طولانی مدت در دسته ویژه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در شنبه در 06:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: میلاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در شنبه در 06:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانری خوب و رانندگی عالی و فعالیت بالا و اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۶ الی ۲۳ حدودا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به NG • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و داشتن تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳۰ بار نقل قول .سلامتی داداشم که هیچ وقت پشتم نزد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در شنبه در 08:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ایمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید:بامرام،گانر،خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم،فکشن باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Valeria ارسال شده در شنبه در 10:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دستگیری مجرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول 1- 2- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در شنبه در 10:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:13 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: کاردایی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه مند کمک به بقیه . عشق ماشین قدیمی و روز کلاسیک و اسپرت . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ الی ۲۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اولا من به این فکشن علاقه مند هستم و دوستان من هم هستند و لیدر رو میشناسم و تجربه و کار های این فکشن را بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۳ نقل قول "It’s hard to beat a person who never gives up" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mjvad ارسال شده در شنبه در 10:24 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:24 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در شنبه در 11:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:22 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: سجاد • اسم واقعی: ۱۶ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان . مشتی لوتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به فکشن ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه های بیشتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم این فکشن را • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.