Narutoja ارسال شده در یکشنبه در 11:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:14 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: احمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 ویرایش شده یکشنبه در 11:15 توسط Narutoja نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در یکشنبه در 11:21 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:21 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش صحبت مهربان و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه دسته ویژه و پیدا کردن دلیل برای ادامه بازی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به گانری خودم اعتماد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲ ویرایش شده یکشنبه در 11:22 توسط Fader نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در یکشنبه در 11:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:50 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق مهربان و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کشتنه وانتد ها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در یکشنبه در 12:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSavage ارسال شده در یکشنبه در 13:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال اروم خون گرم عشق گیم پایه قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-2 4-6 10-2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه) فکشن جالب و عالیه هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و من بهش مسلطم و دوسش دارم و همینطور جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول Sleep mode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinstonBlue ارسال شده در یکشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وضیفه شناس و پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در انجام کارم تلاش میکنم تا به اهدافم برسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در یکشنبه در 14:55 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو باهوش باحال جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):07:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟احساس خیلی خوبی در انجام وظیفه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی 6بار نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در یکشنبه در 16:09 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:09 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور دانا عاقل باهوش خونسرد توانا آماده خدمت، مشتی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم علاقه و تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن جدیدی است و میخوام تجربه جدیدی کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه های نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در یکشنبه در 16:42 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور دانا عاقل باهوش خونسرد توانا آماده خدمت، مشتی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 و 20 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون جای خالی زیادی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸ بار نقل قول : Dawsham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در یکشنبه در 18:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهرنام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان باحال جذاب خفن وفادار دلسوز صبور بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp 0 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانینش رو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در یکشنبه در 18:09 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:09 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرشان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، خوش اخلاق، خوشتیپ، اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیاقت منو نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند هستم به گاردملی. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 ویرایش شده یکشنبه در 18:09 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MORVARIDRIZ ارسال شده در یکشنبه در 18:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:17 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : https://agsa.arsacia.ir/players/general/morvaridriz سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 16:00 و 20:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بن شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میتونم به خوبی اکتیویتی بزنم ماشین جالبی داره و میتونم به فکشن و هم فکشنی هام کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو داشته باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در یکشنبه در 19:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:06 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمی معمولی و عاشق طبیعت • روزانه چقدر بازی می کنید؟3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟دوست دارم این فکشن را تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در یکشنبه در 19:28 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور . کاربلد . با ادب . خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت روزانه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفاء دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه زیاد . بخاطر تعقيب گریز که این اقلیت داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست و میخوام تجربش کنم و ببینم چطوره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 30بار روزانه نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reeeza ارسال شده در یکشنبه در 20:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس، آروم، شوخ طبع، وفادار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 17:00 یا 17:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گرفتاری و مشغله کاری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فکشن و دسته ویژه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در یکشنبه در 21:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:31 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: : • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در دیروز در 10:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:21 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): [از 13:00 | ta 21:00] • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار ویرایش شده دیروز در 10:22 توسط LoverFighT به دلیله نزاشتن پنل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر _ مهربان _ صبور _ اکتیویتی زن هستم _ سعی میکنم تو کارم خطا نکنم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۸:۰۰ تا ۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته ویژه. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ورود به دسته ویژه _ علاقه _ کسب رنک _ درآمد. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تمامی قوانین مربوط به این اقلیت مسلط هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۲٠ بار. نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور گانر با انگیزه خوش رفتار با مرام خاکی دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون تجربه داشتم خیلی حال میده میری وانتد کیل میکنی و لیدرش عالی عه و در کل فکشن خوبی عه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم هم تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۹ بار نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاینم و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن خوبی نبود . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟از بچه هاش خوشم میاد (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم و میدونم ک اعضا و لیدر با تجربه و خوبی رو داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار. نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MxM ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش قوی زرنگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قویم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل @Amircr7rدرخواست شما با تایم 37 ثبت شد.(Am1RCoLoNeL). @MrBiGدرخواست شما با تایم 20 ثبت شد.(Mrbig). @Chipدرخواست شما با تایم 24 ثبت شد.(Sheefu). @PatrioTدرخواست شما با تایم 78 ثبت شد.(HamidReza). @mamdng50درخواست شما با تایم 89 ثبت شد.(MamadZerang). @EpiRuSدرخواست شما با تایم 0 ثبت شد.(Nicholson). @FrostBiteدرخواست شما با تایم 39 ثبت شد.(Frostbite). @Roneyدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @Belaadدرخواست شما با تایم 36 ثبت شد.(Soton). @SCFدرخواست شما رد شد.(داشتن FP). @Abolfaazlدرخواست شما با تایم 24 ثبت شد.(Abolfaazl). @IARMINدرخواست شما با تایم 9 ثبت شد.(ARMIlN). @RedDragonدرخواست شما رد شد(داشتن FP). @ThiSدرخواست شما با تایم 8 ثبت شد.(0x90). @alirezaaaدرخواست شما رد شد.(داشتن FP). @herrorدرخواست شما با تایم 63 ثبت شد.(Herror). @MrMehrabدرخواست شما با تایم 29 ثبت شد.(Mr_mehrab). @AnDriaSدرخواست شما با تایم 0 ثبت شد.(esteres). @matinkaros88درخواست شما با تایم 155 ثبت شد.(Movment). @BLUMدرخواست شما با تایم 38 ثبت شد.(Blum). @AbSenTدرخواست شما با تایم 41 ثبت شد.(Absent). @parsa0750درخواست شما با تایم 72 ثبت شد.(GodOFGamers). @Narutojaدرخواست شما با تایم 29 ثبت شد.(Seyedahmad). @Faderدرخواست شما با تایم 15 ثبت شد.(evil_Fader). @Titabدرخواست شما رد شد.(داشتن FP). @SoTvAnدرخواست شما با تایم 44 ثبت شد.(Farben). @WinstonBlueدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @Strictدرخواست شما با تایم 47 ثبت شد.(Stern). @MMDDدرخواست شما با تایم 6 ثبت شد.(Mr_Rock). @AmirLichtدرخواست شما با تایم 46 ثبت شد.(Licht). @Enterدرخواست شما با تایم 28 ثبت شد.(Mehrnam). @Automatدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @MORVARIDRIZدرخواست شما با تایم 33 ثبت شد.(morvaridriz). @BlueMoonدرخواست شما با تایم 18 ثبت شد.(Thesajjad). @Newدرخواست شما با تایم 6 ثبت شد.(Newmoon). @reeezaدرخواست شما با تایم 3 ثبت شد.(Reza_lol). @EverHeroدرخواست شما با تایم 68 ثبت شد.(EverHerO). @AmirWeaKدرخواست شما با تایم 99 ثبت شد.(Weak). @EIyasدرخواست شما با تایم 62 ثبت شد.(Gover). @ArmoRedدرخواست شما با تایم 48 ثبت شد.(Armored). @Eliteدرخواست شما با تایم 98 ثبت شد.(Donna). @MxMدرخواست شما با تایم 3 ثبت شد.(UpRoaR). 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. هرگونه تماس با لیدر و ساب لیدر جهت تست موجب باطل شدنه تست شما می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.