Narutoja ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: احمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 ویرایش شده 6 ساعت قبل توسط Narutoja نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش صحبت مهربان و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه دسته ویژه و پیدا کردن دلیل برای ادامه بازی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به گانری خودم اعتماد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲ ویرایش شده 6 ساعت قبل توسط Fader نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق مهربان و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کشتنه وانتد ها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSavage ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال اروم خون گرم عشق گیم پایه قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-2 4-6 10-2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه) فکشن جالب و عالیه هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و من بهش مسلطم و دوسش دارم و همینطور جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول Sleep mode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinstonBlue ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وضیفه شناس و پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در انجام کارم تلاش میکنم تا به اهدافم برسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو باهوش باحال جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):07:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟احساس خیلی خوبی در انجام وظیفه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی 6بار نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور دانا عاقل باهوش خونسرد توانا آماده خدمت، مشتی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم علاقه و تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن جدیدی است و میخوام تجربه جدیدی کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه های نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در 39 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 39 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور دانا عاقل باهوش خونسرد توانا آماده خدمت، مشتی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 و 20 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون جای خالی زیادی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸ بار نقل قول : Dawsham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.