DeaDHerO ارسال شده در November 9 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 اصلاحیه:بازیکن @OldGamerبا تایم 10 وارد لیست شد. 35. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IARMIN ارسال شده در جمعه در 11:05 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. خوش اخلاق . اروم. دارای ذکات اسلامی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 𝟘𝟠:𝟘𝟘 - 𝟙𝟚:𝟘𝟘): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بنده ب دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا این فکشن بسیار دارایی عدالت و اجرای نظم و قوانین است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 19 الی 24 بار نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در جمعه در 17:46 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:46 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم , فعال , صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه , علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) با سلام و درود. اقلیت National Guard عضو می پذیرد. شرایط مهم:داشتن رنک دو ملایم و متوسط اجباریست. از الان ساعت 00:10 17-11-2024 تا 00:15 19-11-2024 وقت پست دادن دارید. ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط DeaDHerO نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور وحشی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 ظهر تا 8:00 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خشتگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه و دوست دارم گارد ملی باشم (حداقل چند کلمه): تجربه کنم و رفتن به ویژه و در کل گارد ملی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن ویژه رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم , فعال , صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه , علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم , فعال , صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه , علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط Chip نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: حمیدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: درونگرا، مهربان، باهوش، فعال، خوشرفتار و اخلاق، صبور، دلسوز، با ادب، بامرام و معرفت. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت الی کل ساعات روز، بستگی داره. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته ویژه. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، تجربه، تنوع، کسب درآمد از این راه، سرگرمی. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم شرایط موردنظر رو دارم هم فعال هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار به مدت ۱ یا چند ساعت و در طول روز هم چک میکنم که اگه ازم شکایتی شده بود مدارک رو ارسال کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamdng50 ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: •سن واقعی:17 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون / خوش صحبت / صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10/12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1ضهر تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FB80شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6/7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرکار خوش برخورد مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و جذابیت فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنی ۵ بار نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیقاً نمیدونم ساعت چند میام بازی فقط میدونم از مدرسه اومدم تو بازی هستم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقته دیگه فکشین نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): شاید تا آخر باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم شاید جای مناسبی برای من باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 18+ ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط FrostBite یادم رفت عکس کوچک را وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bron2kill ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IARMIN ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. خوش اخلاق . اروم. دارای ذکات اسلامی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 𝟘𝟠:𝟘𝟘 - 𝟙𝟚:𝟘𝟘): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بنده ب دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا این فکشن بسیار دارایی عدالت و اجرای نظم و قوانین است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 19 الی 24 بار نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی،گانر و بافر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استعفاء • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کسب تجربه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن پر هیجانی است. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ بار نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم , فعال , صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه , علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezaaa ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ویژه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و رانندگی خوب و بسیار علاقه مند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار 1 نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ویژه و علاقه به ان جی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد پلی میدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: محراب • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال روزانه علاقه مند به ارساکیا .کوشا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲تا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰تا۱۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای اینکه به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ بار نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون با حوصله باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند میباشم به این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به این اقلیت و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbSenT ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • سن واقعی: صدرا • اسم واقعی: ۱۸ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با همه کنار میام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست دقیقا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 سال • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق و باهوش ، عاشق بازی های کامپیوتری ، توانمند ، مهربان ، قدردان ، عاشق پدر و مادر و خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون کمک می کنم و مجرمان را دستگیر و زندانی میکنم و کار تیمی دو نفره و چند نفره را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم با افراد متخلف و دارای جرم برخورد کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.