Lich ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام جدی فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حال میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال- علاقه شدید ب گارد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تازه بک دادم انشالا روزی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همیشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خرابی PC • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه-تجربه-فعالیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت بالا ک من دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: صادق • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 18 اسم واقعی: مصطفی در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و باهوش خوش اخلاق روزانه چقدر بازی می کنید؟9 در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 تا 23:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و تواناییم چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه تجربه توانایی تسلط به قوانین روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار ویرایش شده January 16, 2023 توسط FeaRLeSS نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 23:10، ArSaCiA گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 28 • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به امنیت ملی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار بیشتری میتوانم انجام دهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، خوب، مهربون. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه زیادی در این فکشن دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 6 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23• اسم واقعی: رسول• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آن را که عیان است چه حاجت به بیان است• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
A4E7 ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: رامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فعالیت دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 29 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی گانر باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ador ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پررو با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه دارم بهش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون می دونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 نقل قول ☠?? ?? ?? ???? ?????? ???????✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: رضا• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جسور و شجاع عشق به لاتی و رفیقام• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 -22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون سرم شلوغ بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بسیار جذاب است• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده January 17, 2023 توسط Nigga کد انجمن نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: وحید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی:17 • اسم واقعی:امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:مهربون صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14-16 18_20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام پلیس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ؟+۹۹۹ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:30 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلش نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): سابقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00تا20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ-با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بودم مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 UCP نشون میده FP دارم ولی 0 عه گفتم بدونید نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بودم مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 28 اسم واقعی: مصطفی در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و قانون مند روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 22:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 @IAshkan درخواست عضویت شما قبول شد. @Holly درخواست عضویت شما قبول شد. @Guardian درخواست عضویت شما قبول شد. @Xanax درخواست عضویت شما قبول شد. @FeaRLeSS درخواست عضویت شما برای 2 اکانت قبول شد. @KINGBATMAN درخواست عضویت شما قبول شد. @HomeLander درخواست عضویت شما قبول شد. @MwM درخواست عضویت شما قبول شد. @A4E7 درخواست عضویت شما قبول شد. @TiTawN درخواست عضویت شما قبول شد. @MaGRaL درخواست عضویت شما قبول شد. @Nigga درخواست عضویت شما قبول شد. @MasTerGod درخواست عضویت شما قبول شد. @Zap درخواست عضویت شما قبول شد. @DrEaMeR درخواست عضویت شما قبول شد. @Move درخواست عضویت شما رد شد. (شما دارای Fp هستید) @PluTon درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید) @hamidreza1234 درخواست عضویت شما رد شد. (شما مهارت کاراگاهی 5 ندارید) @Ryzen درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید) @KAK2S درخواست عضویت شما رد شد. (شما دارای Fp هستید) اولویت تست: 1- ساعت 128 2- ساعت 110 3- ساعت 100 4- ساعت 66 5- ساعت 62 6- ساعت 61 7- ساعت 52 8- ساعت 49 9- ساعت 48 10- ساعت 41 11- ساعت 41 12- ساعت 39 13- ساعت 39 14- ساعت 12 15- ساعت 12 16- ساعت 0 توجه کنید: / هرگونه تماس با لیدر یا ساب لیدر جهت تست گرفتن موجب رد شدن شما از تست خواهد شد. / تا اطلاع ثانوی پست های بعدی نادیده گرفته میشود. موفق باشید. نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در January 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2023 سعکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 28 اسم واقعی: مصطفی در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و قانون مند روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 22:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در January 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 28 اسم واقعی: مصطفی در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبی هستم - صبور هستم - باحالم روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 22:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیاد به من خوش نمیگذشت برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قانون باید رعایت شه چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه من شدیدا پایبند قانون هستم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 به نام خدای رنگین کمان اقلّیت National Guard عضو فعال میپذیرد. شما میتوانید به مدت 48 ساعت بعد از این پست درخواست عضویت برای این اقلّیت قرار دهید. هیچ درخواست عضویتی که قبل از این پست قرار دارد صحت نداشته و مورد قبول نیست.پیروز و سربلند باشید. نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جسور و شجاع عشق به لاتی و رفیقام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 -22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون سرم شلوغ بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بسیار جذاب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.