HaajAqA ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: بنیامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کامیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صادق و راستگو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر بعد 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به شدت زیاد به گارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به شدت زاید به دسته ویژه به خصوص گارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار ویرایش شده October 19, 2021 توسط kamyar84 غلط املایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 @Gang درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. @13Amir83 درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. @ArShlyA درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. @amBrat0 درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. @ShahiiN درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. @Pedarkhandeh درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. @kamyar84 درخواست عضویت شما تایید شد. شما در صف قرار گرفتید. اولویت بندی به شکل زیر می باشد. 1. (تایم پلی در ماه 167 ساعت) 2. (تایم پلی در ماه 156 ساعت) 3. (تایم پلی در ماه 124 ساعت) 4. (تایم پلی در ماه 115 ساعت) 5. (تایم پلی در ماه 108 ساعت) 6. (تایم پلی در ماه 25 ساعت) 7. (تایم پلی در ماه 0 ساعت) با سلام و درود خدمت تمامیِ علاقه مندان به اقلیت National Guard * اقلیت گارد ملی به دلیل رسیدن به حداکثر اعضا تا اطلاع ثانویه هیچ عضوی نمی پذیرد. همچنین تمامی درخواست هایی که قبل و بعد از این پیام ارسال می شوند، نادیده گرفته خواهند شد. در صورت خالی شدن اقلیت در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد. * نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال پایه فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلن بودم اینجا فعالیت داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: احسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و با جنبه و گاهی اوقات بیخیال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باهوش رفیق دوست عاشق مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 صبح تا 01:00 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکرم میگه! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و با جنبه و گاهی اوقات بیخیال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کامیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صادق و پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر و بیشتر بعد 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به شدت زیاد به دسته ویژه به خصوص اقلیت گارد ملی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به دسته ویژه و درامد خوب گارد ملی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: پوریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاری خوب متین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم بیام کاپ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن باحالیه دوست دارم بیام فیل کنم راب فقط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ 100 درصد هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 با سلامــ اقلّیتِ National Guard اماده پذیرش فقط 3 عضو میباشد. * تمامی پست های قبل از این پیام نادیده گرفته میشوند و برای عضویت دوباره درخواست ارسال کنید. " توجه: اولویت با کسانی هست که تایم پلی بیشتری در ماه دارند. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: احسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:میخواستم بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا حضور داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربئن خوش اخلاق گیمر فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7.8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برایه اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و تایم کافی دارم میتونم در این فکشن فعالیت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت - داشتنه علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 خطرناک ترین خوردنی دنیا گول ظاهر ادماس... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال،آروم، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 ظهر به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از War • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حتما هست که پست دادم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هرقدر که لازم باشه 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sopap ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارومم یزره تجربه مدیک دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اختیاری نبود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مقدار خیلی ناچیزی تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کامیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صادق و پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر و بیشتر بعد 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به شدت زیاد به دسته ویژه به خصوص اقلیت گارد ملی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به دسته ویژه و درامد خوب گارد ملی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:امیرارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و باجنبه و گاهی اوقات بیخیال • روزانه چقدر بازی می کنید؟بعضی وقتا 12 ساعت و بعضی وقتا کمتر از 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11:00 تا 15:00 و 18:30 تا 00:00 یا هم 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برا تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و کمک به کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6یا7 بار نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NecrolyT ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارومم یزره تجربه مدیک دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اختیاری نبود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مقدار خیلی ناچیزی تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaShisH ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1/2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال خوش اخلاق با حوصله مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل خستگی از فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل علاقه شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم پیشرفت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید?5 نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبیم و سرم تو کاره خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۴ نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: احسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و با جنبه و گاهی اوقات بیخیال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeO ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: قابل توصیف نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MGSS ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل : سن واقعی:16 اسم واقعی:سیاوش در 30 کلمه خود را توصیف کنید:من خوش اخلاق هستم و بقیه ی پلیر ها رو دوست خودم میدونم. روزانه چقدر بازی میکنید؟ در حد قابل قبول.بستگی داره. در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثلا08:00-12:00 ):معلوم نیست.20:00تا24:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید؟این فکشن برام جالب تره. برای چه میخواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل30کلمه)میخوام تجربه های جدید کسب کنم. چرا فکر میکنید که این فکشن جای مناسبی برای شما است؟به نظر جالب میاد. روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟4بار نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باهوش رفیق دوست عاشق مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 صبح تا 01:00 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکرم میگه! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.