Hoster ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 سلام اقا من هرچی با Rokdroid وارد میشم ارور میده لطفا کمک کنید همه کار کردم. خونه اجاره کردم، auto sleep گذاشتم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 گوشیتو یکبار بزار رو حالت پرواز و خارجش کن نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در March 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 33 دقیقه قبل، UnkownName گفته است: گوشیتو یکبار بزار رو حالت پرواز و خارجش کن فایده نداره باز همینو میگه فقط هم با سرور ارساکیا اینجوریه با بقیه سرور ها درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، hamidreza1234 گفته است: فایده نداره باز همینو میگه فقط هم با سرور ارساکیا اینجوریه با بقیه سرور ها درسته حواسم نبود که با مودمی مودم رو خاموش روشن کردی که ببینی بازم اینطوری میشه یا نه؟ با یه نتِ دیگه امتحان کن ویرایش شده March 2 توسط UnkownName نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در March 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 20 ساعت قبل، UnkownName گفته است: حواسم نبود که با مودمی مودم رو خاموش روشن کردی که ببینی بازم اینطوری میشه یا نه؟ با یه نتِ دیگه امتحان کن بازم همینجوریه=/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 کلا مشکلش مربوط به نته، معمولا کسایی ک با مودمن اینجوری میشن نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ در 21:30، hamidreza1234 گفته است: سلام اقا من هرچی با Rokdroid وارد میشم ارور میده لطفا کمک کنید همه کار کردم. خونه اجاره کردم، auto sleep گذاشتم.... مال منم اینطوریه نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ در 21:30، Hoster گفته است: سلام اقا من هرچی با Rokdroid وارد میشم ارور میده لطفا کمک کنید همه کار کردم. خونه اجاره کردم، auto sleep گذاشتم.... آره حاجی برای منم همین ارور رو میده با اینترنت موبایل نقل قول :Myaccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.