Cobra ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 به یه نفر میگن یه میوه شیرین نام ببر. میگه خیار. میگن خیار که شیرین نیست. میگه با چایی شیرین بخوری نظرت عوض میشه. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 این واقعا بی مزه بود دیگه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 .________________. Nice نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 GG اصلا انقدر خندیدم دارم میترکم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 10 دقیقه قبل، BraTE گفته است: GG اصلا انقدر خندیدم دارم میترکم برو بگیر بخواب نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 9 دقیقه قبل، Connecter گفته است: برو بگیر بخواب الان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 22 دقیقه قبل، BraTE گفته است: 2 دقیقه قبل، BraTE گفته است: الان بیداری که عشقم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 الان میخوابم عشقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 تایپیک به واتساپ برای ارتباطاتِ راحت تغییر پیدا کرد مطلبِ شما انقدر طنز بود که دارم میمیرم از خنده نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 خیلی نمکی بیا چیز اره بقیه اشو خودت پیدا کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jesus ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 به شدت خنده دار بود نقل قول مابِهجَنگعادَتداریممِثلِظُهربِهآفتاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 واقعا مزخرف بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OPeRaL ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 ما شکر نداشتیم با نمکه تو خوردم نقل قول TerrorisT BaX Is BesT :My Bro 2024 - 2022 © لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 مطالب طنز نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandy ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 آقا من این دیدم خیلی خندیدم به بابام نشون دادم بابام خندید آنقدر خندید رفت تیمارستان رفتم به مامانم نشون دادم انقدر خندید رفت بیمارستان رفتم خیابون به هرکس نشون دادم همشون از شدت خنده سکته کردن الان جمعیت ایران از 80 میلیون شد 10 میلیون منم دارم میرم زندان به دلیل نشون دادن جوک های ممنوعه کمکم کنید چطوری از زندان فرار کنم نقل قول Uh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 باز خوبه خودت قبول داری بی مزه بود نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.