Bullet ارسال شده در February 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 در ۱۴۰۳/۲/۲۶ در 22:40، Shreder گفته است: بهترین بازی زمانی که شکست عشقی خوردی اینو موافقم ولی باید ماشین مجازی توی بازی رو توی ته دره جاده کوه ها پیدا کنی چون لامصب گاز ماشین رو میزاره تنگش با محسن لرستانی نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در February 16 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 به به گوشی از کودکان خود بگیرید نقل قول تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEyes ارسال شده در پنجشنبه در 05:22 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 05:22 (ویرایش شده) باگ پول زدم خیلی وقت پیش تونستم اخرین ماشین بازی رو بگیرم و تا ته تقويت کنم انقدر سرعت زیاد میره کنترل نمیشه کنی من دنده ۴ سرعتش ۳۵۰ تا شو دیدم شق خوردم دیوار ویرایش شده پنجشنبه در 05:23 توسط SnakeEyes نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در پنجشنبه در 07:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:52 2 ساعت قبل، SnakeEyes گفته است: باگ پول زدم خیلی وقت پیش تونستم اخرین ماشین بازی رو بگیرم و تا ته تقويت کنم انقدر سرعت زیاد میره کنترل نمیشه کنی من دنده ۴ سرعتش ۳۵۰ تا شو دیدم شق خوردم دیوار داداش یواش برو ولی اگه اینو بازی ایرانی ها میساختن الان از جاده اصفهان به سمت رشت رو می رفتی ۲ ساعته رسیده بودی با سرعت ۳۵۰ تا کاش این ایرانی بود شانس ماست دیگه نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.