Bullet ارسال شده در February 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2024 برید بازی تامپ رایدر رو بریزید یک بازی داستانی تقریباً مثل گاد اف وار و کیفیت عالی و بهترین بازی تاپ روز دنیا که میتونید در ایکس باکس ۳۶۰ یا وان اس و یا کلا بازی کنید از نظر من بهتون پیشنهاد میکنم برید بازی رو نصب کنید بازی خیلی خوبیه و عالی هست. نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 فقط PS2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در February 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 8 ساعت قبل، NoFoZi گفته است: فقط PS2 سیید این بازی خیلی عالیه و داستانیه حتی فیلم هم داره توی گوگل که باید ببینی و گوش کنی ببینی در رابطه با چی این فیلم رو ساختن و بازی هم خمین طوره من تا نصفه بازی کردم چون وسط هاش برام هنگ کرد ایکس باکس ۳۶۰ ام نکشید دیکه هنگ کرد به خاطر اینم خیلی داستان جذابی داشت توی همون نصف بازی فیلمشم برو ببین در رابطه با پیدا کردن ی زن تاریخی قدیمیه که زمان قدیم امپراتوری می کرده و حتما اینا ببین نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 هم اکنون، Bullet گفته است: سیید این بازی خیلی عالیه و داستانیه حتی فیلم هم داره توی گوگل که باید ببینی و گوش کنی ببینی در رابطه با چی این فیلم رو ساختن و بازی هم خمین طوره من تا نصفه بازی کردم چون وسط هاش برام هنگ کرد ایکس باکس ۳۶۰ ام نکشید دیکه هنگ کرد به خاطر اینم خیلی داستان جذابی داشت توی همون نصف بازی فیلمشم برو ببین در رابطه با پیدا کردن ی زن تاریخی قدیمیه که زمان قدیم امپراتوری می کرده و حتما اینا ببین ۱ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guile ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ در 00:48، Bullet گفته است: برید بازی تامپ رایدر رو بریزید یک بازی داستانی تقریباً مثل گاد اف وار و کیفیت عالی و بهترین بازی تاپ روز دنیا که میتونید در ایکس باکس ۳۶۰ یا وان اس و یا کلا بازی کنید از نظر من بهتون پیشنهاد میکنم برید بازی رو نصب کنید بازی خیلی خوبیه و عالی هست. خوب این بازی برای PC ازه نشده یعنی؟ نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account :My Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در February 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 52 دقیقه قبل، Gurdian گفته است: خوب این بازی برای PC ازه نشده یعنی؟ چرا برای کامپیوتر هم هست ولی میخواید بازی کنید باید کامل بازی رو گوش کنید چون خیلی هم بازی جذابه هم مکالمه هاش در رابطه با ی افسانه تارخیه که تامپ رایدر پیدا می کنه اینارو نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaitH ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 عجیبه نقل قول نقل قول Believe in yourself ...Faith 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 دستت درد نکنه دیگه توم رایدر حتی نزدیک به گاد اف وار هم نیست از لحاظ داستانی نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در جمعه در 19:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:35 خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در سهشنبه در 14:13 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:13 اره من دارشمش بهترین بازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.