Bullet ارسال شده در February 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2024 برید بازی تامپ رایدر رو بریزید یک بازی داستانی تقریباً مثل گاد اف وار و کیفیت عالی و بهترین بازی تاپ روز دنیا که میتونید در ایکس باکس ۳۶۰ یا وان اس و یا کلا بازی کنید از نظر من بهتون پیشنهاد میکنم برید بازی رو نصب کنید بازی خیلی خوبیه و عالی هست. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در چهارشنبه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:35 فقط PS2 نقل قول تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در پنجشنبه در 07:27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:27 8 ساعت قبل، NoFoZi گفته است: فقط PS2 سیید این بازی خیلی عالیه و داستانیه حتی فیلم هم داره توی گوگل که باید ببینی و گوش کنی ببینی در رابطه با چی این فیلم رو ساختن و بازی هم خمین طوره من تا نصفه بازی کردم چون وسط هاش برام هنگ کرد ایکس باکس ۳۶۰ ام نکشید دیکه هنگ کرد به خاطر اینم خیلی داستان جذابی داشت توی همون نصف بازی فیلمشم برو ببین در رابطه با پیدا کردن ی زن تاریخی قدیمیه که زمان قدیم امپراتوری می کرده و حتما اینا ببین نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در پنجشنبه در 07:28 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:28 هم اکنون، Bullet گفته است: سیید این بازی خیلی عالیه و داستانیه حتی فیلم هم داره توی گوگل که باید ببینی و گوش کنی ببینی در رابطه با چی این فیلم رو ساختن و بازی هم خمین طوره من تا نصفه بازی کردم چون وسط هاش برام هنگ کرد ایکس باکس ۳۶۰ ام نکشید دیکه هنگ کرد به خاطر اینم خیلی داستان جذابی داشت توی همون نصف بازی فیلمشم برو ببین در رابطه با پیدا کردن ی زن تاریخی قدیمیه که زمان قدیم امپراتوری می کرده و حتما اینا ببین ۱ نقل قول تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در پنجشنبه در 07:31 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:31 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ در 00:48، Bullet گفته است: برید بازی تامپ رایدر رو بریزید یک بازی داستانی تقریباً مثل گاد اف وار و کیفیت عالی و بهترین بازی تاپ روز دنیا که میتونید در ایکس باکس ۳۶۰ یا وان اس و یا کلا بازی کنید از نظر من بهتون پیشنهاد میکنم برید بازی رو نصب کنید بازی خیلی خوبیه و عالی هست. خوب این بازی برای PC ازه نشده یعنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در پنجشنبه در 08:25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:25 52 دقیقه قبل، Gurdian گفته است: خوب این بازی برای PC ازه نشده یعنی؟ چرا برای کامپیوتر هم هست ولی میخواید بازی کنید باید کامل بازی رو گوش کنید چون خیلی هم بازی جذابه هم مکالمه هاش در رابطه با ی افسانه تارخیه که تامپ رایدر پیدا می کنه اینارو نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DraGoNFall ارسال شده در پنجشنبه در 20:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:59 عجیبه نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در دیروز در 00:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:30 دستت درد نکنه دیگه توم رایدر حتی نزدیک به گاد اف وار هم نیست از لحاظ داستانی نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.