Fayez ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود مطمئن نیستم این مورد باگ هستش یا نه ولی گفتم گزارش کنم. قبلا زمانی که یک کلن وار شروع میشد و شما به خانه های نزدیک اون مکان پناه می بردید فرد باز هم اگه دنبالتون میومد و شمارو میکشت وارن وانتد نمیومد، ولی الان اگه دنبال فرد حتی در خانه های موجود در تورف برید و او را بکشید، وارن وانتد میاد و ما دارای درجه تحت تعقیب میشیم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت نیاز ارسال میشه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 تا 2 دقیقه اگر کسی رو بکشن وارن وانتد نمیاد, باگ نیست Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 هم اکنون، AdmBoT گفته است: تا 2 دقیقه اگر کسی رو بکشن وارن وانتد نمیاد, باگ نیست ۲ دقیقه نیست، کمتر ۲۰ ثانیه هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در February 29 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 با سلام مورد گزارش شده برطرف شد. 6f5f8fd47449a81036d017b832c55cfe3e43104b ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Fayez واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده