Forces ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 آقا مگه تسمه تایم پاره بشه سوپاپ کج نمیکنه خانوم:اوستا اوستا اوستا:.بله؟ اوستا مگه این تسمه پاره نکرده بود پس چرا سوپاپ کج کرده اوستا:والا گفتم کارت راه بیفته زود تر بری. حالا بیا دم مغازه بزارش درستش میکنم خانوم:باشه اوستا فردا بیام؟ اوستا:آره بیا. پسرررررررررررر این خانوم فردا میاد ماشینش رو تحویل بگیر تا من میام در مغازه پسر:چشم اوستا نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Franchesco ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 مکانیک های خلاق با دوبلاژ عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 19 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ در 15:41، amiroal گفته است: اوستا شاگرد نمیخواد ؟! برو انزلی در خدمتند در ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ در 19:33، iMTR گفته است: فقط یه ایرانی میتونه در سخت ترین شرایط اینقدر خوب باشه نه نه نه اشتباه نشه فقط یه ایرانی میتونه در سخت ترین شرایط اینقدر هول باشه در ۱۴۰۳/۱/۴ در 17:02، Opener گفته است: حاجی بگردین پیدا کنین اینارو بدون تست میارم فکشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در April 20 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 خلاق تر از ایرانی وجود نداره تو دنیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 کار این ۲ ا یدک کش حرف نداره به مولا. عالی نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 12:36، Amin0192 گفته است: خلاق تر از ایرانی وجود نداره تو دنیا شک داری؟؟؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 مکانیک های حرفه ای 1 نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 عالی نقل قول ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۲/۱۲/۸ در 16:01، Hamester گفته است: عالین این دوتا اینارو بدون تست باید ببرن فکشن یدککش https://uploadkon.ir/uploads/867d27_24IMG-20240227-131003-043.mp4 شاگرد هم میگیرید ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۲/۱۲/۸ در 16:01، Hamester گفته است: عالین این دوتا اینارو بدون تست باید ببرن فکشن یدککش https://uploadkon.ir/uploads/867d27_24IMG-20240227-131003-043.mp4 ن خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 اینارو باید لیدر فکشن یدک کشی کنند دستشون درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 آقا موردی که هست من ی چیزو خیلی خوب دقت کردم الان آپدیت جدید که بازی می کنیم Selfrepair/ عامل درد سر و بد بختی ماست که باید بریم زیر ماشین تا درست شه و آخر آتیش گرفتنش دیگه می پکه و فایده نداره من منظورم این بود. Car/ که میزنی میره زیر ماشین ولی فک کنم این سازنده از اینا عبرت گرفته و از روش ساخته نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.