arshiyaCT ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 سلام بنده ساعت ۲شب بود از خونه اومدم بیرون و با خودم گفتم برم بالای پشت بوم از بالای پشت بوم این دونفر را دیدم که یکیش سفید بود و یکیشون کاکا سیاه بنده هم در بالای پشت بوم قایم شده بودم که یهو دیدم کاکا سیاه زنگ زد به یکی از رفیقاش گفت بیا یک چیز سفیدی پیدا کردم رفیق کاکا سیاه هم اومد این دونفر داشتن باهم صحبت میکردن که میگفتن بیا این بچه رو چیز کنیم بگین دیگهاینا با پسر کوچولوی سرور رفتن وتش دیوار و از کارای دیگه کردن که در این قسمت بابای پسر کوچولو هم روی پشت بوم بود و همه چیز را دید این بابای پسر سفیده جفت کاکا سیاه هارو به قتل رسوند و یک عدد خبرنگار هم در این راستا آمد برای عکس برداری این خبرنگار که درحال عکسبرداری بود پلیس هم به موقع به وسق جنایت رسید و همه چیز را دید و منطقه رو با اسلحه بازرسی میکرد پلیس ما در این قسمت به یکم خواب نیاز داشت و کار رو سپرد به دست خبرنگار و گفت: از منطقه به شکل تمیزی عکس برداری کن و بیار به پلیس+۱۱ ال وی خبرنگار حرفه ای ما از صحنه قتل به بهترین شکل ممکن عکس برداری کرد و برای پلیس+۱۱ ال وی برد شب بعد این قتل خبرنگار و قاتل با هم داشتن صحبت میکردن تا جایی که بنده شنیدم قاتل زنجیره ای داشت خبرنگار و تهدید میکرد که از من و موزم عکاسی باید بکنی بزارم سایت خبرنگار هم با ترس و لرز ازشون عکاسی میکرد ایشون با قاتل زنجیرهای داشتند همکاری میکردند که یهو پلیس به این صحنه آمد و این قاتل زنجیرهای سرور را دستگیر کرد داستان ما به سر رسید قاتل هم به قتل رسید اگه از این داستان خوشت اومد حداقل یک کلمه ای برام نقل قول کن تا قسمت های بعدی هم آماده کنیم با تشکر از کسایی که در این صحنه باما همکاری کردن 1 1 نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 عالی سید 1 نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 گدرتمند 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در February 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 بریم قسمت بعد؟ نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 6 ساعت قبل، Arshiy گفته است: بریم قسمت بعد؟ عالی بود، ولی اگه به داستانش آب و تاب بدی خیلی بهتر می شه 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazdan092 ارسال شده در March 11 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 در ۱۴۰۲/۱۲/۷ در 13:38، KaNiKaS گفته است: سلام بنده ساعت ۲شب بود از خونه اومدم بیرون و با خودم گفتم برم بالای پشت بوم از بالای پشت بوم این دونفر را دیدم که یکیش سفید بود و یکیشون کاکا سیاه بنده هم در بالای پشت بوم قایم شده بودم که یهو دیدم کاکا سیاه زنگ زد به یکی از رفیقاش گفت بیا یک چیز سفیدی پیدا کردم رفیق کاکا سیاه هم اومد این دونفر داشتن باهم صحبت میکردن که میگفتن بیا این بچه رو چیز کنیم بگین دیگهاینا با پسر کوچولوی سرور رفتن وتش دیوار و از کارای دیگه کردن که در این قسمت بابای پسر کوچولو هم روی پشت بوم بود و همه چیز را دید این بابای پسر سفیده جفت کاکا سیاه هارو به قتل رسوند و یک عدد خبرنگار هم در این راستا آمد برای عکس برداری این خبرنگار که درحال عکسبرداری بود پلیس هم به موقع به وسق جنایت رسید و همه چیز را دید و منطقه رو با اسلحه بازرسی میکرد پلیس ما در این قسمت به یکم خواب نیاز داشت و کار رو سپرد به دست خبرنگار و گفت: از منطقه به شکل تمیزی عکس برداری کن و بیار به پلیس+۱۱ ال وی خبرنگار حرفه ای ما از صحنه قتل به بهترین شکل ممکن عکس برداری کرد و برای پلیس+۱۱ ال وی برد شب بعد این قتل خبرنگار و قاتل با هم داشتن صحبت میکردن تا جایی که بنده شنیدم قاتل زنجیره ای داشت خبرنگار و تهدید میکرد که از من و موزم عکاسی باید بکنی بزارم سایت خبرنگار هم با ترس و لرز ازشون عکاسی میکرد ایشون با قاتل زنجیرهای داشتند همکاری میکردند که یهو پلیس به این صحنه آمد و این قاتل زنجیرهای سرور را دستگیر کرد داستان ما به سر رسید قاتل هم به قتل رسید اگه از این داستان خوشت اومد حداقل یک کلمه ای برام نقل قول کن تا قسمت های بعدی هم آماده کنیم با تشکر از کسایی که در این صحنه باما همکاری کردن پسر کوچولو چی شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 35 دقیقه قبل، Yazdan092 گفته است: پسر کوچولو چی شد؟ اونو چیز کردن نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ در 15:51، KaNiKaS گفته است: بریم قسمت بعد؟ اره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiroal ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 یکی خلاصه کنه حال ندارم بخونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ در 15:51، KaNiKaS گفته است: بریم قسمت بعد؟ قسمت بعد ما چیشد داداش نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 به امید خدا داریم فکر میکنیم چطور درست کنیم ایشالا تا دو روز دیگه میذاریم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VoiDeadely ارسال شده در March 20 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 پسر کوچولو هم داره پسرش رو بزرگ می کنه (گود اندینگ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در March 20 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 عالی داداش خسته نباشی نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 دهنت پسر، مگه تریسامه راستی مگ اون پلیس+10 نبود؟ نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ در 15:51، KaNiKaS گفته است: بریم قسمت بعد؟ بریم عالیه نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ در 10:14، KaNiKaS گفته است: به امید خدا داریم فکر میکنیم چطور درست کنیم ایشالا تا دو روز دیگه میذاریم خیلی هم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 خوشمان امد نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 (ویرایش شده) من هنو درگیر اینم چرا باید ساعت ۲ شب از خونه بیای بیرون ویرایش شده April 6 توسط Syd 1 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Franchesco ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 سطح خبرگزاری ت عالی بود ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ در 15:42، amiroal گفته است: یکی خلاصه کنه حال ندارم بخونم قاتل قتل کرد گرفتنش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 منطقیه سید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 که اینطور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.