UpRoaR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 هم اکنون، BeuTeX گفته است: KHoDe_Alpha جون خانومی نقل قول نکن پسی خور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 جون KHoDe_Alpha MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 دقیقه قبل، BeuTeX گفته است: تو سطح داشته باش سطحه منم پیش کش من نگفتم قومیتتو مسخره میکنی من میگم هم قومیتو مسخره میکنی بستگی به شخصش داره شما توی زادگاه خودتون تاحالا با یکی دعواتون نشده؟ نگرفتین زیر کتک یارو رو؟ امیدوارم با این مثالی که زدم بتونم متوجه تون کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در February 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 2 دقیقه قبل، BeuTeX گفته است: جون KHoDe_Alpha taha_jx با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 2 ساعت قبل، Gods گفته است: بیا برو اکانت رفیقات همه لول پایین تر از منن بعد میای منو سر لول مسخره میکنی رفیقات: @Denver @ShiFtE من از کی تاحالا رفیق ایشون شدم چرا حرف در میارید واقعا وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 با اون اسم با یه نفر خاطره زیاد دارم یه دنیا الفا معذرت 12 دقیقه قبل، Gods گفته است: بستگی به شخصش داره شما توی زادگاه خودتون تاحالا با یکی دعواتون نشده؟ نگرفتین زیر کتک یارو رو؟ امیدوارم با این مثالی که زدم بتونم متوجه تون کنم کلا بده دیگه بگیری یکیو مسخره کنی دلقک ان گیر داده بهش و مسخره میکنتش من به شخصه خیلی از اخلاق ممد تورک خوشم نمیاد ولی دیگه نمیام مسخره کنم الان تو ترکی درست؟ دوستات دارن ترک هارو مسخره میکنن یعنی تو رو هم مسخره میکنن MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 @TheExpert آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 40 دقیقه قبل، BeuTeX گفته است: با اون اسم با یه نفر خاطره زیاد دارم یه دنیا الفا معذرت کلا بده دیگه بگیری یکیو مسخره کنی دلقک ان گیر داده بهش و مسخره میکنتش من به شخصه خیلی از اخلاق ممد تورک خوشم نمیاد ولی دیگه نمیام مسخره کنم الان تو ترکی درست؟ دوستات دارن ترک هارو مسخره میکنن یعنی تو رو هم مسخره میکنن ماشالله گنجایش زیادی داری ووزی رو جا دادی تو خودت 42 دقیقه قبل، BeuTeX گفته است: با اون اسم با یه نفر خاطره زیاد دارم یه دنیا الفا معذرت کلا بده دیگه بگیری یکیو مسخره کنی دلقک ان گیر داده بهش و مسخره میکنتش من به شخصه خیلی از اخلاق ممد تورک خوشم نمیاد ولی دیگه نمیام مسخره کنم الان تو ترکی درست؟ دوستات دارن ترک هارو مسخره میکنن یعنی تو رو هم مسخره میکنن Taha_jx لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) تو با این لولتو ریجسترت منو گنده کردی؟ اکانتتو بده اسلیپ کنم لول آپ کنی یکم. ویرایش شده February 26 توسط Digger 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 2 دقیقه قبل، Digger گفته است: تو با این لولتو ریجسترت منو گنده کردی؟ اکانتتو بده اسلیپ کنم لول آپ کنی یکم. بیخیال سید 1 Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) . ویرایش شده February 26 توسط Digger لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 14 دقیقه قبل، Digger گفته است: . تخریبه دوباره 25 دقیقه قبل، AIPHA گفته است: ماشالله گنجایش زیادی داری ووزی رو جا دادی تو خودت Taha_jx عهع یه دنیا الفا معذرت من یه اسکین گلدیم می ارزه به دارو ندارت تو بازی Clown 1 MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 به دلیل درگیری ها و بی احترامی ها تاپیک بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده