Fail ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 (ویرایش شده) View یه مرور خاطراتی داشته باشیم.. به دلیل کمبود زمان، نتونستم مودا رو فیکس کنم.. از کدوم آهنگ و ماشینش بیشتر خوشتون میومد؟ با تشکر از رفیق بامرامم @Final و Zarathos اصلاحیه: با تشکر از رفیق بامرامم @AqaMamad و Zarathos برای تهیه این فیلم* ویرایش شده February 24 توسط Fail 9 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 فقط 406 :)) شازده کوچولو هعب نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 فقط اهنگی که تو دقیقه 1:14 پخش شد عالی بود نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 از همه اهنگ ها و همه ماشین ها خاطراتم زنده شد❤ نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 هعب دا نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 از کجا پیداشون کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 (ویرایش شده) من توجهم به ۲۰۶ جلب شد. بسیار عالی خاطره هام زنده شد ویرایش شده February 24 توسط AmirVortlu نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 یادش بخیر, 406 بهمراه Hydrolics با آهنگ "برو برو هرجا بگو که یار من دیوونه بود" و چاشنی کار یعنی غروب آفتاب نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 یادش بخیر ماشین سواری با این آهنگ ها چه حالی میداد نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 پس وایسا دنیا رضا صادقی کو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 وااااای امیر بنازم خاطرات همه رو زنده کردی فقط آهنگاش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 کاش زندگی فقط سال ۸۵ تا ۹۰ بود نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 (ویرایش شده) خاطرات زنده شد واقعن . اون دو تا سمند ها خیلی خوب بودن اشکم در اومد به سرم زد برم دوباره بریزم فقط با آهنگاش دور دور کنم عشق کنم ویرایش شده February 24 توسط AmirMamad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 هعب، یادش بخیر چه روزایی بود @Fail و بقیه دوستان دمتون گرم نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 دارم به نقش Cartoon توی فیلم فکر میکنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 دیالوگ NPC هاش خیلی جالب بود اهنگ هاش هم زیبا بود هعب نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 خاطرات رو زنده کردی عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 چقدر حال میداد با این آهنگا دور دور فقط سلطان 406 و تمام دمت گرم عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 (ویرایش شده) 15 ساعت قبل، MohammadMahaN گفته است: از کجا پیداشون کردی؟ از جایی که بودن.. 13 ساعت قبل، Blank گفته است: پس وایسا دنیا رضا صادقی کو؟ خیلی آهنگ اضافه آوردم که اگه مدت کلیپ بیشتر میشد، اونارم میذاشتم، از رضا صادقی ولی یکی گذاشتم.. 2 ساعت قبل، Shahrooz گفته است: دارم به نقش Cartoon توی فیلم فکر میکنم... گوربه ها رو از زیر ماشینا پیش پیش میکردم . . خودم با همهش حال میکردم ولی از 406 بیشتر خوشم میومد.. باتشکر از همه ویرایش شده February 25 توسط Fail نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 هیییییی خیلی خوب بود دورانی بود واسه خودش شک ندارم که همه ی ما ۱سال به بالا درگیر این GTA آفلاین بودیم.. نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 47 دقیقه قبل، Fail گفته است: از جایی که بودن.. بفرست پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 هیچ پستی نمیتونه اشک ادم و در بیا... لامصب سمند البالویی با اون اهنگ برو برو ادم اصن داغون میکرد:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در March 4 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 عالی گلبم گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در March 5 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 افسرده تر شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.