FPS ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 2 ساعت قبل، hercule گفته است: بگو سید ۳تا اکانتم بن شده اونارو از بن دربیاری بزنم به بانکت 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hercule ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 20 ساعت قبل، FPS گفته است: ۳تا اکانتم بن شده اونارو از بن دربیاری بزنم به بانکت میخوای یه لامبو هم بگیرم فک میکنم کمه سه تا اکانت 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 1- اسمت چیه؟ 2- بنظرت بهترین لیدر دسته ملایم کیه؟ 3-چه ماشینایی تو سرور از همه بیشتر دوست داری؟ 4-بهترین رفیقت کیه؟ 5-چطوری با این سرور آشنا شدی؟ 6-اگه ادمین میشدی کیو بن میکردی؟ 7-دوست داری ادمین بشی؟ 8-اولین فکشنی که رفتی چه فکشنی بود؟ 9-کی ازت برای اولین فکشنی که رفتی تست گرفت؟ 10-کیو از همه بیشتر تو سرور دوست داری؟ 11-منو میشناسی؟ 12-اگه خیلی پولدار میشدی تو سرور به کسی کمک میکردی؟ Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 صندلی رو از من گرفت :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در April 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 13:26، Votka گفته است: صندلی رو از من گرفت بسی خنده MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 13:26، Votka گفته است: صندلی رو از من گرفت اسنپ گرفتم خندم بیاد. وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 در ۱۴۰۳/۲/۷ در 14:09، NtXorG گفته است: اسنپ گرفتم خندم بیاد. چند سالی هست این اسنپ داره میاد ، زنگ بزن پشتیبانی ببین داستان چیه The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 1 ساعت قبل، RedShadow گفته است: چند سالی هست این اسنپ داره میاد ، زنگ بزن پشتیبانی ببین داستان چیه وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 3 ساعت قبل، NtXorG گفته است: This is called logic لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 در ۱۴۰۳/۲/۱۱ در 19:13، ijoker گفته است: This is called logic گدرت. وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 سلام داداش دختری ؟ ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۲/۱۲/۷ در 07:59، FPS گفته است: 1: بیو گرافی بده : تا ممم 2: اولین فکشنی که رفتی: قسمت نشد هنوز 3: بهترین رفیقت: تنها بازی میکنم 4: چرا هلپر شدی؟ نشدم 5: دوست داری یه روز ادمین شی؟ ار ب فکرشم 6: بهترین لیدری که دیدی: 7: بهترین پلیسی که دیدی: پلیس که واقا دخترا بهترن یکم رحم دارن یه نفر بود اسمش (رویا) بود که فکر کنم ادمین هم هس 8: بهترین گانری که دیدی؟ .. 9: سه تا از بهترین رفیقات:.... 10: یکی از بدترین دشمنات: با همه جنگ دارم 11: آبی یا قرمز؟ ابی 12: سیاه یا سفید؟ سیاه 13: اگه بگن بهت ادمین 5 میدیم روزی 14 ساعت تو سرور کار کن قبول میکنی؟ ار 14: دوست داشتی کیو بن کنی؟ ادمین هایی که بی خیال از بعضی چیز ها میگزرن 15: بهترین فکشن سرور؟ fbi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 عجب ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده