CalaCe ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من وسط یه کاری بودم ( وسط کال ) که یهو پیام Whokill اومد که توسط این شخص کشته شدید در حالی اون شخص اصلا در کنار من نبود و کشته هم نشدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات داده شد. من احتمال میدم این مورد می تواند به دلیل چیت یا DC و موارد دیگر هم باشد ولی لطفا نتیجه این باگ توسط شما برسی شود تشکر ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 @CalaCe علیرضا جان درود، معنی وارن رو برعکس متوجه شده اید. You have killed X by unknown : شما فرد X رو توسط unknown کشته اید. احتمالا فرد رو زیر کردید و حواستون نبوده... +باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در February 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 (ویرایش شده) 8 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: @CalaCe علیرضا جان درود، معنی وارن رو برعکس متوجه شده اید. You have killed X by unknown : شما فرد X رو توسط unknown کشته اید. احتمالا فرد رو زیر کردید و حواستون نبوده... +باگ نیست. @DoNaLd ممنون پارساجان بله درست میفرمایید دقت نکرده بودمم ولی نوشته By Unknown یعنی چی ویرایش شده February 9 توسط CalaCe تغییر ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 18 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: ولی نوشته By Unknown یعنی چی هنگام کشته شدن توسط Vehicle/مشت ، به طور کلی زمانی که توسط ابزاری جز اسلحه اقدام به کشتن کسی کنید یا کشته شید، Unknown مینیویسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در February 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 والا اون طرف اینجا نبوده ولی احتمال 52 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: احتمالا فرد رو زیر کردید و حواستون نبوده... +باگ نیست. وجود داره با تشکر از پارسای عزیز @DoNaLd لطفا بسته شود. 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده