Talion ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 https://uploadkon.ir/uploads/85f506_24CLICK-HERE.mp4 گفتی تاکسی ؟ 2 نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 با این سیستم منم بجا سرویس تاکسی، پیاده میرم.. خون آوردن ما رو، رسیدگی نمیکنن ک 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 4 ساعت قبل، Talion گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/85f506_24CLICK-HERE.mp4 گفتی تاکسی ؟ من سرویس تاکسی نمیزنم یه بارم که می خوام بزنم راننده تاکسی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 بعد از اکتیویتی نه تورو میشناسن نه بقیه رو 1 نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 عجیبه نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TrapMoney ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ در 09:58، NtXorG گفته است: عجیبه چطوری عمو خبری ازت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 مشتی اصلا تاکسی واقعا نیست تو سرور باید مکانیک بگی بیاد ببرتت شهر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sseiN ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 تاکسی نیس من که سرویس مدیک میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 [Reconnect/] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 22 ساعت قبل، NickeL گفته است: [Reconnect/] اگه آرساکیا گیم رو یه RP حساب کنیم Reconnect به جز مواقعی که مشکل اینترنت داری یا باگ شدی یه جور Non-RP حساب میشه نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 هم اکنون، Talion گفته است: اگه آرساکیا گیم رو یه RP حساب کنیم Reconnect به جز مواقعی که مشکل اینترنت داری یا باگ شدی یه جور Non-RP حساب میشه عه راست میگیا عجب.... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scrooge ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 شهر عجیبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در 11:51، Talion گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/85f506_24CLICK-HERE.mp4 گفتی تاکسی ؟ اسکینت هم Aiden Pearce باشه که دیگه شاهکار 1 نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 Reconnect/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirhosiensagbaz ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 در ۱۴۰۳/۵/۱۷ در 10:15، Talion گفته است: اگه آرساکیا گیم رو یه RP حساب کنیم Reconnect به جز مواقعی که مشکل اینترنت داری یا باگ شدی یه جور Non-RP حساب میشه البته داداش آرساکیاگیم یه RPG هستش سر همین تو سرور کسی RP نمیکنه. کلا Non-RP تو سرور آرساکیا گیم یجور دیگه تعریف شده. Reconnect/ و q/ دیگه کاملا طبیعی شدن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harold ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 واکنش من وقتی ارتفاع میبینم: I came back 1 نقل قول بسی رنج بردم دراین سال سی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 خودمو از یه جا میندازم پایین نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 @TheWeeknd اشنا نیس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 حق نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۶/۴ در 13:01، Peace گفته است: @TheWeeknd اشنا نیس؟ اگه منظورت اون شبه که از CNN LS تا SF پیاده رفتیم و من دقیقا همین اسکین رو گذاشته بودم بله آشناست ویرایش شده August 27 توسط TheWeeknd نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 موقعیت: من تو معدن هستم و سرویس تاکسی میزنم وقتی که پیاده تا بانک لوس سانتوس رفتم و درخواست تاکسی قبول میشه و مجبورم یه جا رو مارک کنم ببرتم در ۱۴۰۳/۵/۱۳ در 10:16، TheTohi گفته است: مشتی اصلا تاکسی واقعا نیست تو سرور باید مکانیک بگی بیاد ببرتت شهر تا الان دوبار برام پیش اومده طرف سرویس مکانیک داده بعد میگه داش منو ببر فلان جا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 Reconnect/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 در ۱۴۰۳/۵/۱۳ در 11:16، TheTohi گفته است: مشتی اصلا تاکسی واقعا نیست تو سرور باید مکانیک بگی بیاد ببرتت شهر حق نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 داداش هنوز با Skate 2/ آشنا نشدی؟ نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 (ویرایش شده) تاکسی؟ نه ممنون Relog/ ویرایش شده August 28 توسط MOHAMAD44580 یام یام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.