Talion ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 سلام بی زحمت اگه امکانش هست بیا منو دستگیر کن 3 نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 دقیقا همینطوریه، یه مدتیه اکتیویتیا زیاد شده وقت نمیکنن بیان دنبالمون. دیگه ما باید دنبال پلیسا بگردیم و فایندشون کنیم برای جیل رفتن نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 ۱ ساعت قبل، Cry گفته است: دقیقا همینطوریه، یه مدتیه اکتیویتیا زیاد شده وقت نمیکنن بیان دنبالمون. دیگه ما باید دنبال پلیسا بگردیم و فایندشون کنیم برای جیل رفتن بنظرم فایند کردن جواب نیس زنگ بزن فحش بده خودش میاد 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 راب زدم وانتد ۶ بودم تو سرور ۲۴ تا کاپ انلاین بودن نیومدن بگیرن همشون پرید نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 باید زنگ بزنی یا فایند کنی تا بیان نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 از خدا تونم باشه که نمیایم دنبالتون لذت ببرید از بازی کردنتون زندان رو دوست دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 ما با m4 میزنیم کاپ نیاد دیگه بعد مال شما نمیاد جم کنه تا حالا نشده وانتد من از 6 به 4 برسه نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 2 ساعت قبل، KTKN گفته است: ما با m4 میزنیم کاپ نیاد دیگه بعد مال شما نمیاد جم کنه تا حالا نشده وانتد من از 6 به 4 برسه ناشکری نکن برادر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 نه داش ببین نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 چه بهتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 من روزی ۴ بار میرم FTP بعد وقتی Holly میکشن ۲نفرو میزنن و کیلش میدم بعد که میرم Jail میگه دیگه OG نمیدم تا یاد بگیری نری FTP و Holly بزنم واست بعدش هم قطع میکنه من که از خدامه یروز برم کاپ کلی FTP باشه با خودتم @Fayez نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 3 ساعت قبل، TheSmarTy گفته است: من روزی ۴ بار میرم FTP بعد وقتی Holly میکشن ۲نفرو میزنن و کیلش میدم بعد که میرم Jail میگه دیگه OG نمیدم تا یاد بگیری نری FTP و Holly بزنم واست بعدش هم قطع میکنه من که از خدامه یروز برم کاپ کلی FTP باشه با خودتم @Fayez خوب هم میکنم FTP میری برو داخل خونه یا يک جا بسته نه اینکه بری وسط خیابون هر ماشینی اومد به تیر میبندیش و هرکی هم ببینی میکشی بازیکنا گناه دارن، ما که اکتیویتی تا آسمون داریم، با درگیری هم مشکلی نداریم، ولی هر چیزی حدی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 آها فقط یکم آب بخور واست خوبه 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: خوب هم میکنم FTP میری برو داخل خونه یا يک جا بسته نه اینکه بری وسط خیابون هر ماشینی اومد به تیر میبندیش و هرکی هم ببینی میکشی بازیکنا گناه دارن، ما که اکتیویتی تا آسمون داریم، با درگیری هم مشکلی نداریم، ولی هر چیزی حدی داره نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 ای کاش میدیدین 7 صفحه وانتد لول چجوریه بعد راجب اکتیویتی و دنبالمون اومدن صحبت میکردین @Cry @Talion البته @Arshiyam راه خیلی بهتری پیشنهاد داد ولی خب @Fayez هی بهت میگم Holy نزن ددلی بزن باز میزنی کیل میکنتت دیگه ابرو نذاشتی فقط خودم که با Pestilance و یه دونه مید 9 نفرو جمع کردم @TheSmarTy ول کن اینارو همیشه FTP کن خودم میام میزنمت عشقم نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 6 ساعت قبل، TheSmarTy گفته است: من روزی ۴ بار میرم FTP بعد وقتی Holly میکشن ۲نفرو میزنن و کیلش میدم بعد که میرم Jail میگه دیگه OG نمیدم تا یاد بگیری نری FTP و Holly بزنم واست بعدش هم قطع میکنه من که از خدامه یروز برم کاپ کلی FTP باشه با خودتم @Fayez داداش تک گانرم خودم 1 نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 (ویرایش شده) 53 دقیقه قبل، Slap گفته است: ای کاش میدیدین 7 صفحه وانتد لول چجوریه بعد راجب اکتیویتی و دنبالمون اومدن صحبت میکردین @Cry @Talion البته @Arshiyam راه خیلی بهتری پیشنهاد داد ولی خب @Fayez هی بهت میگم Holy نزن ددلی بزن باز میزنی کیل میکنتت دیگه ابرو نذاشتی فقط خودم که با Pestilance و یه دونه مید 9 نفرو جمع کردم @TheSmarTy ول کن اینارو همیشه FTP کن خودم میام میزنمت عشقم ایشالا ولی شاید تو خواب بزنی ویرایش شده February 10 توسط TheSmarTy نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FADAi ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 زیبا بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 سطح کاپ الان @iKamyar نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 ۱ ساعت قبل، TheSmarTy گفته است: ایشالا ولی شاید تو خواب بزنی تهش یه Pestilance و Extra Damage و Gifted Gunner و Less Damaged و Mighty M4 و یه Deadly Deagle ای نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 اگه داشته باشی نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 2 ساعت قبل، Slap گفته است: ای کاش میدیدین 7 صفحه وانتد لول چجوریه بعد راجب اکتیویتی و دنبالمون اومدن صحبت میکردین @Cry @Talion البته @Arshiyam راه خیلی بهتری پیشنهاد داد ولی خب @Fayez هی بهت میگم Holy نزن ددلی بزن باز میزنی کیل میکنتت دیگه ابرو نذاشتی فقط خودم که با Pestilance و یه دونه مید 9 نفرو جمع کردم @TheSmarTy ول کن اینارو همیشه FTP کن خودم میام میزنمت عشقم حله مشتی والا کلا جنبه طنز داشت نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 20 دقیقه قبل، Slap گفته است: تهش یه Pestilance و Extra Damage و Gifted Gunner و Less Damaged و Mighty M4 و یه Deadly Deagle ای یه Hydro هم نیاز داری.داستانش مفصله..... نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 15 دقیقه قبل، TheSmarTy گفته است: اگه داشته باشی حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ در 14:10، Talion گفته است: سلام بی زحمت اگه امکانش هست بیا منو دستگیر کن عجب در ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ در 22:45، BeuTeX گفته است: راب زدم وانتد ۶ بودم تو سرور ۲۴ تا کاپ انلاین بودن نیومدن بگیرن همشون پرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 4 ساعت قبل، ArmanJall گفته است: داداش تک گانرم خودم کل سرور شدن تک گانر که نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.