Imanbang ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 14:39، Mizox گفته است: یه چند تا جوک بگیم دلتون یکم وا شه ! میری آرایشگاه میبینی مو ریخته رو زمین میری خیاطی میبینی پارچه و نخ ریخته رو زمین میری تعمیرگاه میبینی پیچ و مهره و آچار ولی میری بانک هیچی رو زمین نمیبینی، حتی خودکارشونم با نخ بستن? مرد چیست؟ موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟؟ موقع عروسیش میگن :چه عروس خوشگلی!! موقع مرگش میگن:بیچاره زن و بچش!! ولی بعد از مرگش هر خطایی از بچه هایش سر بزند میگن: تو روح پدرش با این بچه تربیت کردنش! سالها گذشت و ما نفهمیدیم وقتی تو دستشویی هستیم کسی در میزنه باید چی جوابش بدیم؛ اینجایم، اینجا پره، من تو هستم, کار دارم، هنوز تموم نشده کشتی در حال غرق شدن بود، کاپیتان سراسیمه پرسید: کسی دعا کردن بلده؟ یک روحانی با افتخار گفت: من کارم دعا کردنه کاپیتان گفت: پس شما برای خودت دعا کن، ما به بقیه جلیقه نجات میدیم، چون یه جلیقه کم داریم!! (اگه یک ذره هم خوشت اومد مرد نیستی ری اکشن نذاری) درمورد مرد چیست موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 18:57، ijoker گفته است: جوکا قدیمی بودن ولی باز زحمت کشیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 دومی زیادی حق بود نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 آخری خیلی خوبه نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioletHeart ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 فقط اخری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 آخری خیلی سم بود نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.