Mizox ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 یه چند تا جوک بگیم دلتون یکم وا شه ! میری آرایشگاه میبینی مو ریخته رو زمین میری خیاطی میبینی پارچه و نخ ریخته رو زمین میری تعمیرگاه میبینی پیچ و مهره و آچار ولی میری بانک هیچی رو زمین نمیبینی، حتی خودکارشونم با نخ بستن? مرد چیست؟ موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟؟ موقع عروسیش میگن :چه عروس خوشگلی!! موقع مرگش میگن:بیچاره زن و بچش!! ولی بعد از مرگش هر خطایی از بچه هایش سر بزند میگن: تو روح پدرش با این بچه تربیت کردنش! سالها گذشت و ما نفهمیدیم وقتی تو دستشویی هستیم کسی در میزنه باید چی جوابش بدیم؛ اینجایم، اینجا پره، من تو هستم, کار دارم، هنوز تموم نشده کشتی در حال غرق شدن بود، کاپیتان سراسیمه پرسید: کسی دعا کردن بلده؟ یک روحانی با افتخار گفت: من کارم دعا کردنه کاپیتان گفت: پس شما برای خودت دعا کن، ما به بقیه جلیقه نجات میدیم،چون یه جلیقه کم داریم!! (اگه یک ذره هم خوشت اومد مرد نیستی ری اکشن نذاری) 6 1 نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 آخری خدااا بود نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 4 ساعت قبل، Mizox گفته است: یه چند تا جوک بگیم دلتون یکم وا شه ! میری آرایشگاه میبینی مو ریخته رو زمین میری خیاطی میبینی پارچه و نخ ریخته رو زمین میری تعمیرگاه میبینی پیچ و مهره و آچار ولی میری بانک هیچی رو زمین نمیبینی، حتی خودکارشونم با نخ بستن? مرد چیست؟ موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟؟ موقع عروسیش میگن :چه عروس خوشگلی!! موقع مرگش میگن:بیچاره زن و بچش!! ولی بعد از مرگش هر خطایی از بچه هایش سر بزند میگن: تو روح پدرش با این بچه تربیت کردنش! سالها گذشت و ما نفهمیدیم وقتی تو دستشویی هستیم کسی در میزنه باید چی جوابش بدیم؛ اینجایم، اینجا پره، من تو هستم, کار دارم، هنوز تموم نشده کشتی در حال غرق شدن بود، کاپیتان سراسیمه پرسید: کسی دعا کردن بلده؟ یک روحانی با افتخار گفت: من کارم دعا کردنه کاپیتان گفت: پس شما برای خودت دعا کن، ما به بقیه جلیقه نجات میدیم،چون یه جلیقه کم داریم!! (اگه یک ذره هم خوشت اومد مرد نیستی ری اکشن نذاری) جوکا قدیمی بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، ijoker گفته است: جوکا قدیمی بودن ماشاالله تو خودت انقدر جوک میگی اینا قدیمی شده برات ویرایش شده January 23 توسط Guard نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 3 دقیقه قبل، Guard گفته است: ماشاالله تو خودت انقدر جوک میگی اینا قدیمی شده برات اتفاقا من جوک زیاد نمی خونم جوکا ادم رو به خنده نمیارن من حالا کلا به شخصه ادمی هستم سخت می خندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 2 دقیقه قبل، ijoker گفته است: اتفاقا من جوک زیاد نمی خونم جوکا ادم رو به خنده نمیارن من حالا کلا به شخصه ادمی هستم سخت می خندم منطقیه نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 42 دقیقه قبل، ijoker گفته است: اتفاقا من جوک زیاد نمی خونم جوکا ادم رو به خنده نمیارن من حالا کلا به شخصه ادمی هستم سخت می خندم ببخشینا XD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در January 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 2 ساعت قبل، ijoker گفته است: اتفاقا من جوک زیاد نمی خونم جوکا ادم رو به خنده نمیارن من حالا کلا به شخصه ادمی هستم سخت می خندم تو خودت که جوکی دیگه هرکس سلیقه ای داره نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 دادا احساس میکنم اون خیاطی تعمیرگاهی رفتی توی قزوین بود چون فق اونا همچین کاری میکنن مراقب باش 23 ساعت قبل، Mizox گفته است: تو خودت که جوکی دیگه هرکس سلیقه ای داره اه دوستان دعوا نکنید ما همه باهم برادر هستیم کاکا سنگی واسطه کردم نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 2 ساعت قبل، NtXorG گفته است: دادا احساس میکنم اون خیاطی تعمیرگاهی رفتی توی قزوین بود چون فق اونا همچین کاری میکنن مراقب باش اه دوستان دعوا نکنید ما همه باهم برادر هستیم کاکا سنگی واسطه کردم نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haddis ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 انقد خنده دار بودن که نتونستم بخندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 14:39، Mizox گفته است: مرد چیست؟ موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟؟ موقع عروسیش میگن :چه عروس خوشگلی!! موقع مرگش میگن:بیچاره زن و بچش!! ولی بعد از مرگش هر خطایی از بچه هایش سر بزند میگن: تو روح پدرش با این بچه تربیت کردنش! این بیشتر زخم بود تا جوک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 آخری خوب بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haddis ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 26 دقیقه قبل، AIPHA گفته است: جالب بود جدی میفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 14:39، Mizox گفته است: سالها گذشت و ما نفهمیدیم وقتی تو دستشویی هستیم کسی در میزنه باید چی جوابش بدیم؛ اینجایم، اینجا پره، من تو هستم, کار دارم، هنوز تموم نشده من فکر کردم فقط خودم اینطوریمممم جدیدا یاد گرفتم سرفه می کنم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 5 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: من فکر کردم فقط خودم اینطوریمممم جدیدا یاد گرفتم سرفه می کنم سرفه خوبه 43 دقیقه قبل، itsxHaDiS گفته است: جدی میفرمایید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazid ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 14:39، Mizox گفته است: یه چند تا جوک بگیم دلتون یکم وا شه ! میری آرایشگاه میبینی مو ریخته رو زمین میری خیاطی میبینی پارچه و نخ ریخته رو زمین میری تعمیرگاه میبینی پیچ و مهره و آچار ولی میری بانک هیچی رو زمین نمیبینی، حتی خودکارشونم با نخ بستن? مرد چیست؟ موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟؟ موقع عروسیش میگن :چه عروس خوشگلی!! موقع مرگش میگن:بیچاره زن و بچش!! ولی بعد از مرگش هر خطایی از بچه هایش سر بزند میگن: تو روح پدرش با این بچه تربیت کردنش! سالها گذشت و ما نفهمیدیم وقتی تو دستشویی هستیم کسی در میزنه باید چی جوابش بدیم؛ اینجایم، اینجا پره، من تو هستم, کار دارم، هنوز تموم نشده کشتی در حال غرق شدن بود، کاپیتان سراسیمه پرسید: کسی دعا کردن بلده؟ یک روحانی با افتخار گفت: من کارم دعا کردنه کاپیتان گفت: پس شما برای خودت دعا کن، ما به بقیه جلیقه نجات میدیم، چون یه جلیقه کم داریم!! (اگه یک ذره هم خوشت اومد مرد نیستی ری اکشن نذاری) عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در March 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ در 11:05، AdmBoT گفته است: من فکر کردم فقط خودم اینطوریمممم جدیدا یاد گرفتم سرفه می کنم منم فکر کردم این روش جوابه ولی اگه چند نفر پشت هم بیان گلوت که هیچی همه جات پاره اس داش نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 14:39، Mizox گفته است: مرد چیست؟ موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟؟ موقع عروسیش میگن :چه عروس خوشگلی!! موقع مرگش میگن:بیچاره زن و بچش!! اولاش یکم دارک بود بعدش جوک خوبی شد نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 14 ساعت قبل، Cry گفته است: اولاش یکم دارک بود بعدش جوک خوبی شد لامصب تو الان ۱ ماه هلپر نیستی چرا تو فروم هلپری .__ . 1 نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 2 ساعت قبل، Connecter گفته است: لامصب تو الان ۱ ماه هلپر نیستی چرا تو فروم هلپری .__ . خودمم نمیدونم داداش نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harold ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 والا با جوکه مرد چیست باید گریه کرد تا خندید مشتی نقل قول بسی رنج بردم دراین سال سی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.