ijoker ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 18 ساعت قبل، NtXorG گفته است: بله صد در صد من خودم در جریان بودم مشکلی نداره ای بابو چرا این کارا میکردی کیومرث بعدش میگفتی نت مشکل داشته میخواستی توطه درست کنی کجاشو دیدی؟ من از مزدوران دشمنم ایرانی نیستم که 3 ساعت قبل، Nick گفته است: خوش بحالتون منی که با نت مخابرتم و نمیتونم حتی تو آرسا بیام #درد_مشترک 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 (ویرایش شده) 18 ساعت قبل، MitNick گفته است: ۲۳ مگابایت ؟ احساس میکنم من تو افغانستان زندگی میکنم . چرا بیشتر ۲ مگابایت نمیره ؟ میگم طالبان به خاطر توهین به وضعیت اینترنت کشورشون تو رو بکنن تو گونیا ویرایش شده January 24 توسط ijoker لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 34 دقیقه قبل، ijoker گفته است: میگم طالبان به خاطر توهین به وضعیت اینترنت کشورشون تو رو بکنن تو گونیا به خاطر من نگو خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 ای وای دیدی چی شد وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 خوبه Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 در ۱۴۰۲/۱۱/۴ در 19:40، Alarm گفته است: به خاطر من نگو @MitNick شانس آوردی فقط بخاطر آلارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 در ۱۴۰۲/۱۱/۴ در 00:16، MitNick گفته است: چرا بیشتر ۲ مگابایت نمیره داداش دیگه داری ناشکری میکنی. نت من نهایت سرعتش 100 کیلوبایته. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 دوستان ایران قویه عربستان چیه؟ #ایران_ قوی MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده