WarranT ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 اینترنت ایران: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 6000 تومان با سرعت حداکثر 23 مگابایت بر ثانیه فیلتر اکثر سایت های خارجی اینترنت عربستان: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 1500 تومان با سرعت حداکثر 414 مگابایت بر ثانیه بدون فیلترینگ داشتن اشتراک نت فلیکس بهترین پینگ گیم در خاورمیانه پشتیبانی از 5G ایران یا عربستان؟ با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 8 دقیقه قبل، CLown گفته است: اینترنت ایران: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 6000 تومان با سرعت حداکثر 23 مگابایت بر ثانیه فیلتر اکثر سایت های خارجی اینترنت عربستان: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 1500 تومان با سرعت حداکثر 414 مگابایت بر ثانیه بدون فیلترینگ داشتن اشتراک نت فلیکس بهترین پینگ گیم در خاورمیانه پشتیبانی از 5G ایران یا عربستان؟ ایران درست میشه داداش درست میشه..... ما میتونستیم بالاتر از عربستان باشیم ولی حیف! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 1 ساعت قبل، CLown گفته است: اینترنت ایران: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 6000 تومان با سرعت حداکثر 23 مگابایت بر ثانیه فیلتر اکثر سایت های خارجی اینترنت عربستان: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 1500 تومان با سرعت حداکثر 414 مگابایت بر ثانیه بدون فیلترینگ داشتن اشتراک نت فلیکس بهترین پینگ گیم در خاورمیانه پشتیبانی از 5G ایران یا عربستان؟ عرب ها از دارایی هاشون به درستی استفاده کردن و در ضمن مذهب رو وارد اقتصادشون نمیکنن و واسه همین در حال حاضر کشور سر ترین نسبت به ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 خودکرده را تدبیر نیست واسه اینترنت داری مقایسه میکنی دو کشور رو؟ خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 52 دقیقه قبل، Alarm گفته است: خودکرده را تدبیر نیست واسه اینترنت داری مقایسه میکنی دو کشور رو؟ والا من هرجور حساب میکنم الان عربستان جلوتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 7 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: والا من هرجور حساب میکنم الان عربستان جلوتره یه گاو شیرده معذرت خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 هم اکنون، Alarm گفته است: یه گاو شیرده معذرت اومدم واکنش بدم دیدم نمیشه یه دنیا واکنش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 58 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: والا من هرجور حساب میکنم الان عربستان جلوتره واسه چی حساب میکنی دانشمندان این را در قبل ثابت کردهاند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 42 دقیقه قبل، Fayez گفته است: واسه چی حساب میکنی دانشمندان این را در قبل ثابت کردهاند دانشمندان؟ دانشمند کجا؟ خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 30 دقیقه قبل، Alarm گفته است: دانشمندان؟ دانشمند کجا؟ ماشالله همه اینجا یه پا دانشمند هستند. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 37 دقیقه قبل، Cry گفته است: ماشالله همه اینجا یه پا دانشمند هستند. خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 حقیقت تلخ است.... خیلی تلخ ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 5 ساعت قبل، Fayez گفته است: واسه چی حساب میکنی دانشمندان این را در قبل ثابت کردهاند نیازی به دانشمند نیست الان یه آدم عادی هم میتونه تشخیص بده اینو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ در 23:07، CLown گفته است: اینترنت ایران: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 6000 تومان با سرعت حداکثر 23 مگابایت بر ثانیه فیلتر اکثر سایت های خارجی اینترنت عربستان: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 1500 تومان با سرعت حداکثر 414 مگابایت بر ثانیه بدون فیلترینگ داشتن اشتراک نت فلیکس بهترین پینگ گیم در خاورمیانه پشتیبانی از 5G ایران یا عربستان؟ خجالت نمیکشی؟؟؟!!! ایران و ایرانی رو مسخره می کنی؟؟ بدمت بکنند تو گونی؟؟؟ تاسف داره واقعا عربستان اصلا در حد ایران نیست که ما قوی ترین کشور دنیا هستیم و اینکه اگه ناراحتی از زندگی دست بکش برو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در January 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 29 دقیقه قبل، ijoker گفته است: خجالت نمیکشی؟؟؟!!! ایران و ایرانی رو مسخره می کنی؟؟ بدمت بکنند تو گونی؟؟؟ تاسف داره واقعا عربستان اصلا در حد ایران نیست که ما قوی ترین کشور دنیا هستیم و اینکه اگه ناراحتی از زندگی دست بکش برو با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 7 دقیقه قبل، CLown گفته است: خنده مکنی؟؟ بگم امشب با گونی بیان بالا سرت؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 کی میگه عکسا صدا ندارن؟ 2 (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ در 23:07، CLown گفته است: اینترنت ایران: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 6000 تومان با سرعت حداکثر 23 مگابایت بر ثانیه فیلتر اکثر سایت های خارجی اینترنت عربستان: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 1500 تومان با سرعت حداکثر 414 مگابایت بر ثانیه بدون فیلترینگ داشتن اشتراک نت فلیکس بهترین پینگ گیم در خاورمیانه پشتیبانی از 5G ایران یا عربستان؟ ایران عالیه جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 14 ساعت قبل، PassWorD گفته است: کی میگه عکسا صدا ندارن؟ عالی بود دهنت سرویسXD XD XD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۱۰/۲۸ در 12:05، Cry گفته است: دانشمند با منی؟ ویرایش شده January 20 توسط Proofessor ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 طبق صحبتی که اقای وزیر ارتباط داشتن در سال 2023 ما هیچ قطعی اینترنت نداشتیم من واقعا خوشحالم داریم پیشرفت میکنیم وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 ۱ ساعت قبل، NtXorG گفته است: طبق صحبتی که اقای وزیر ارتباط داشتن در سال 2023 ما هیچ قطعی اینترنت نداشتیم من واقعا خوشحالم داریم پیشرفت میکنیم بله اقـــــــــــــــا پـــــــــــــــــس چی فکر کردی اینترنت ایران مشکل داره اصلا قطع نشده شاید باورت نشده من اصلا خودم کرم داشتم وسط راب مودم رو خاموش میکردم اینترنت که قطع نمیشه من میگم ایران قویه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 4 ساعت قبل، ijoker گفته است: بله اقـــــــــــــــا پـــــــــــــــــس چی فکر کردی اینترنت ایران مشکل داره اصلا قطع نشده شاید باورت نشده من اصلا خودم کرم داشتم وسط راب مودم رو خاموش میکردم اینترنت که قطع نمیشه من میگم ایران قویه بله صد در صد من خودم در جریان بودم مشکلی نداره ای بابو چرا این کارا میکردی کیومرث بعدش میگفتی نت مشکل داشته میخواستی توطه درست کنی وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ در 23:07، CLown گفته است: اینترنت ایران: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 6000 تومان با سرعت حداکثر 23 مگابایت بر ثانیه فیلتر اکثر سایت های خارجی اینترنت عربستان: قیمت هر گیگ اینترنت همراه : 1500 تومان با سرعت حداکثر 414 مگابایت بر ثانیه بدون فیلترینگ داشتن اشتراک نت فلیکس بهترین پینگ گیم در خاورمیانه پشتیبانی از 5G ایران یا عربستان؟ ۲۳ مگابایت ؟ احساس میکنم من تو افغانستان زندگی میکنم . چرا بیشتر ۲ مگابایت نمیره ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 خوش بحالتون منی که با نت مخابرتم و نمیتونم حتی تو آرسا بیام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده