SowiT ارسال شده در February 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2017 سلام خدمت تیم انجمن ارساکیا.من توسط ادمین bullshark بن شدم بی دلیل.میگن که شما تبلیغ کردین.اخه من چیکار کنم.من تبلیغ نکردم.به جون مادرم.من با اکانتی به اسم جلنا لج هستم که همسایمون هستش.با اینکه اون پسره ولی خیلی خوب بقیه رو خل میکنه.خواهش میکنم به من جواب بدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در February 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 با سلام بن شدن شما ربطی به Jelena نداشته و فرد دیگری از شما شکایت کرده. اسکرین شاتی که به من دادند، به سوپروایزر تحویل داده شده و مدرک کاملا معتبر بوده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SowiT ارسال شده در February 17, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 سلام خدمت تیم انجمن ارساکیا و دوست عزیزم ادمین bull shark .خب قبول این به جلنا ربطی نداشته ولی به جون مادرم بخدا دیگه به چی قصم بخورم من اصلا بلد نیسم تبلیغ کنم.الان نمیشود اکانتم رو برگردوند.به علی اساسین برادر بزرگم هم در اینستاگرام پیام دادم ولی بهم چیزی نگفته.خواهش میکنم به اقای اساسین بگین منو از بنی در بیاورد.خواهش کردم.بازم قصم میخورم که که من هیچ کاری نکردم.منتظر جوابتون هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 20, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 با سلام. از ادمین @BullShark درخواست میشود که مدارک را در پیام خصوصی ارائه دهد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در February 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، Ali گفته است : با سلام. از ادمین @BullShark درخواست میشود که مدارک را در پیام خصوصی ارائه دهد. ارسال شد ویرایش شده February 20, 2017 توسط BullShark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 7, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2017 مدارک درست بودند و تاپیک بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده