EMIN3M ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): _ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: سلام لانچر آرساکیا برای گوشیم مشکل داره اول از همه وقتی لانچر باز میکنم میگه این با نسخه های قدیمی تر اندروید ساخته شده و خیلی طول میکشه که ورود صفحه شروع بازی بشه بعدش هم که بیاد خیلی لگ داره و بشدت اف پی اس دراپ داره اف پی اس لیمیت هم برداشتم رفرش ریت گوشی 120 رم 8 و cpu Snapdragon 685 هست . با همین گرافیک که روی این بازی میکردم روی گوشی دیگه ای که خیلی ضعیف تر بود 90 اف پی اس میگرفتم ولی روی این مشکل داره . در صورتی که فیلد های بالا را به درستی پر نکنید پست شما نشان داده نخواهد شد. ویرایش شده January 13 توسط Nick نقل قول لینک به دیدگاه
EMIN3M ارسال شده در January 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 @Ali نقل قول لینک به دیدگاه
FriendOfGod ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 درود راستش من تا به حال به چنین مشکلی بر نخوردم نقل قول لینک به دیدگاه
Tobias ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 منم همین مشکل رو دارم هم لگ میزنه هم اف پی اس دراپه ولی تو بقیه لانچرا اف پی اس رو ۶۰ قفل هست نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.