DEANAMBROSE77 ارسال شده در March 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 10 تا مولتی ان کرده بودم بعد یهو کله اکانت ها رو زد you are banned... عکس زیرو ببینید فیلتر شکن اف و ان کردم پی سی رستارت کردم بازم نمیشه هیچ اکانتی هم بالا نمیاره همش همینو میگه زود تر جواب بدید 1 ساعت دیگه میتینگ دارم اینم عکسه @Shayan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در March 15, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 http://s9.picofile.com/file/8321791768/bandicam_2018_03_15_19_56_27_405.mp4.html اینجوریه همینم ک میزنی روش بازی باز میشه سریع میزنه you are banned from this server نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در March 15, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 (ویرایش شده) حذف و نصب سمپ هم جواب نداد همچنان اون جوریه فقط هم ارساکیا رو نمیاره واینجوری میشه @Ali @Shayan ویرایش شده March 15, 2018 توسط DEANAMBROSE77 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در March 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2018 (ویرایش شده) مودمت رو خاموش کن برو تو مرورگر کروم یا موزیلا Shift+Ctrl+Delete رو بزن ، از نوار کشویی گزینه آخری رو انتخاب کن و همه گزینه هارو تیک بزن و گزینه Clear رو بزن،بعد مودمو روشن کن منم همینطوری شد همون موقع اینکارو کردم اوکی شد ویرایش شده March 16, 2018 توسط scofield نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در March 16, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2018 مشکل فوق درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.