AmirrezaTaxi ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 سلام اسم من در بازی Amo_King هست من یه مشکل دارم یه باگ که وقتی میخوام ماشین کسی بشم کار جکر کنم نمیشه و کنار راننده میشینه و راننده رو پایین نمی اندازد که برای ماشین هایی که درشون باز باشه مجانی باشه یا صاحبش درش باز گذاشته باشه و چه موتور باشه و.. کنار راننده میشینه و کار جکر نمیکنه لطفا راه حل یا مشکل را حل کنید مشکلم خیلی جدیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raper ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 سلام با اندروید که اومدی علامت ماشین که سمت راست هست رو نگه دار تا کار جک شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 اگه راننده داشته باشه باید روی icon انگشتتو نگه داری نه کلیک نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.