hetfield ارسال شده در March 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2018 سلام و خسته نباشید به ادمین های محترم. من 3 هفته بود که نبودم رفته بودم شهرستان کار واجبی پیش اومده بود. من خواستم سرور بیام نه بن بودم نه چیزی وقتی پسووردمو زدم گفت پسوورد اشتباهه گفتم یعنی چی اخه مگه میشه من نه اکانتمو به دست کسی داده بودم و نه پسووردمو.بعد 1 هفته هی میومدم سرور که بلکه مشکل از pc منه ولی نه میگفت رمز اشتباهه. اسمه اکانتمم hamed_hetfield هستش فقط خواهش میکنم تمنا میکنم بهم کمک کنید پسوورد اکانتمو بدید ازتون خواهش میکنم.درسته تو قوانین سرور هم نوشتین اکانت دزدیده شده رو از ما کمک نخواین ولی من به هیشکی ندادم و قسمم میخورم حتی داداشمم نمیفهمه پسووردم چیه. ممنون. فقط بگین که کمکم میکنید منم ای پی بدم. خیلی خیلی متشکرم. player:hamed_hetfield نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XziT ارسال شده در March 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2018 سلام شاید موقع زدن رمز ورود، دکمه Caps Lock تون روشن بوده، شاید زبان بازی تون (زبان کامبیوترتون) فارسی بوده. یبار دیگه امتحان کنین به نظرم. .ایـکـX_زیـت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.