GodAltaiir ارسال شده در January 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 12 ساعت قبل، Supervisor گفته است: اینا در حد تفریحن بیشتر واسه من، هنوز به اون حد نرسیدن فوربیدن مشتی چه خبر نقل قول :ME لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 11 ساعت قبل، Supervisor گفته است: میدونی ۱۰ سال پیش که هم سن تو بودم، تو این سرور پلی میدادم تو چند سالت بود؟ پس برو دنبال بازیت عمو فدات مگه بود اونموقع؟(اتم هم نبود) نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ در 00:47، AMIRALl گفته است: وای زهرا کوشته شد من با شما موافقم،ولی در صورتی که به جای «ش»،«ص» بزارید. چون موقع کوشته شدن در بد حالتی بوده ایشون به تصاویر دقت کنید 48 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمش و از روش های تدریس سعید طوسی روش اجرا کنم که یاد بگیره با بزرگتر از خودش چجوری رفتار کنه میگن استاد طوسی معلم خصوصی بانوان هم می شده حقیقت داره؟ همچنین میگن درس علوم رو خیلی خوب تدریس می کرده و معلم برتر علوم کشور بوده،به دانشگاهی ها فقط دختر درس میداده اونم درس زیست نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 اصلا خود مطلب به کنار فقط نظر و کامنت ها 17 ساعت قبل، Supervisor گفته است: میدونی ۱۰ سال پیش که هم سن تو بودم، تو این سرور پلی میدادم تو چند سالت بود؟ پس برو دنبال بازیت عمو فدات سرور هنوز ۱۰ سالش نشده یزید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 ۱ ساعت قبل، AmirVortlu گفته است: من با شما موافقم،ولی در صورتی که به جای «ش»،«ص» بزارید. چون موقع کوشته شدن در بد حالتی بوده ایشون به تصاویر دقت کنید میگن استاد طوسی معلم خصوصی بانوان هم می شده حقیقت داره؟ همچنین میگن درس علوم رو خیلی خوب تدریس می کرده و معلم برتر علوم کشور بوده،به دانشگاهی ها فقط دختر درس میداده اونم درس زیست تجربه داریا 5 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سرور هنوز ۱۰ سالش نشده یزید تا اونجایی که من میدونم از ۲۰۱۴ هست فک کنم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: سرور هنوز ۱۰ سالش نشده یزید بله دقیقا حق با شماست. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 1 ساعت قبل، Alarm گفته است: تجربه داریا نه دادا از دوستم که آیفون ۱۴ خریده بود پرسیدم چکار کردی تونستی بخری برام گفت چکار کرده نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 21 ساعت قبل، TALA گفته است: نه بابا چی میگی برای خوت @Alarm از درد سینگلی همه رو به چشم دختر می بینه 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: سرور هنوز ۱۰ سالش نشده یزید یزید تو گند نزن به فازش دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 32 دقیقه قبل، ijoker گفته است: @Alarm از درد سینگلی همه رو به چشم دختر می بینه حاجی من بهت اعتماد کردم، این قضیه باید بین خودمون میموند نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 (ویرایش شده) 8 دقیقه قبل، Alarm گفته است: حاجی من بهت اعتماد کردم، این قضیه باید بین خودمون میموند عه داش بیا ۲ تا داف عسلللل پیدا کنیم یکیش مال من یکیش مال تو ویرایش شده January 14 توسط AmirVortlu نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 40 دقیقه قبل، AmirVortlu گفته است: عه داش بیا ۲ تا داف عسلللل پیدا کنیم یکیش مال من یکیش مال تو من پیدا کنم بهت نمیرسه از بی دختری دارم عضو لیدر سیگما میشم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 9 ساعت قبل، TALA گفته است: بله ما بودم داشتم به Forbidden یاد میدادیم که چه جوری زبون باز کن چون بچمون هنوز زبون باز نکرده بو حالا که پروفتو عوض کردی میتونی راحت صحبت کنی افرین نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 3 دقیقه قبل، Alarm گفته است: حالا که پروفتو عوض کردی میتونی راحت صحبت کنی افرین من همیشه میتونم راحت صحبت کنم عزیز 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 40 دقیقه قبل، TALA گفته است: من همیشه میتونم راحت صحبت کنم عزیز جووون بابا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 6 ساعت قبل، Armour گفته است: جووون بابا عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 شاید باورتون نشه ولی زهرا با ۳۰دلار زنده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 پس به سلامتی زنده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Auto ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 چرا اسکین زهرا تو عکس بالایی با پایینی فرق داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 آقا چرا توی تاپیک این بنده خدا دعوا می کنید؟ @TALA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 11 ساعت قبل، ArmouR گفته است: آقا چرا توی تاپیک این بنده خدا دعوا می کنید؟ @TALA آی دونت نو نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodAltaiir ارسال شده در January 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ در 01:52، ArmouR گفته است: آقا چرا توی تاپیک این بنده خدا دعوا می کنید؟ @TALA موضوع تاپیک دعواعه رفیق بذار همدیگه رو بکنن (دعوا) نقل قول :ME لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodAltaiir ارسال شده در January 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۵ در 19:52، salleh گفته است: شاید باورتون نشه ولی زهرا با ۳۰دلار زنده شد نقل قول :ME لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrimeSide ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 تنض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 از پشت شاخ از جلو جوجه نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! TMM. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.