pedramjan ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 سلام وقت به خیر اسم اکانت بنده Pedramjan هستش و بنده خیلی سال پیش gta sa بازی میکردم و همیشه در سرور شما بودم میخواستم لطفا بررسی کنید که چرا بن شدم واقعا نمیدونم اخرین سالی که بلزی کردم یعنی سال ۲۰۱۷ که تو سایت زده لطفا رسیدگی کنید متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 با سلام و درود دلیل بن شدن شما استفاده از برنامه های تقلب ( Cheats ) می باشد. برای آنبن شدن اکانت خود با ما از طریق تیکت در ارتباط باشید: https://forum.arsacia.ir/support/ واحد : فروشگاه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 (ویرایش شده) @pedramjan درود. اکانت شما در سال 2019 به دلایلی تعلیق شده و به دلایلی سابقه بن اکانت چه آگاه چه نا آگاه پاک شده است. جهت سریع تر پیش بردن روند آنبنی خود به این بخش و سپس ارتباط با موسس مراجعه کنید! ویرایش شده January 12 توسط Ara ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده