2930338593 ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 سلام وقتی وارد سرور میشم وقتی که میخوام رمز رو وارد کنم یا وقتی کامل وارد بازی میشه بعداز چند دقیقه کرش میخوره نقل قول لینک به دیدگاه
ArmoRed ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 4 ساعت قبل، 2930338593 گفته است: سلام وقتی وارد سرور میشم وقتی که میخوام رمز رو وارد کنم یا وقتی کامل وارد بازی میشه بعداز چند دقیقه کرش میخوره درود. احتمالا مشکل از نت شماست یا به خاطره این تغییرات کریسمس باشه. نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه
2930338593 ارسال شده در January 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 10 ساعت قبل، Verdict گفته است: درود. احتمالا مشکل از نت شماست یا به خاطره این تغییرات کریسمس باشه. احتمال داره که رم گوشی باشه؟ رم گوشیم ۲ هست نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 اگر ارور میده و بعد توسط سرور Kick میشی خوب از اینترنت و این چیزا هست اگه که نه برنامه میپره بیرون و قبلا اینجور نبوده خوب از آپدیت کریسمس و ضعیف بودن موبایل شما هست نقل قول لینک به دیدگاه
2930338593 ارسال شده در January 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 ۱ ساعت قبل، Blank گفته است: اگر ارور میده و بعد توسط سرور Kick میشی خوب از اینترنت و این چیزا هست اگه که نه برنامه میپره بیرون و قبلا اینجور نبوده خوب از آپدیت کریسمس و ضعیف بودن موبایل شما هست گوشی من سامسونگ A03s هستش یعنی برای آپدیت کریسمس ضعیف هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 4 ساعت قبل، 2930338593 گفته است: برای آپدیت کریسمس ضعیف هست؟ اگه قبل آپدیت کریسمس اوکی بوده پس از کریسمسه بمون بره بعد بیا نقل قول لینک به دیدگاه
2930338593 ارسال شده در January 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 بازی قبل کریسمس برای من کرش نمیخورد وقتی کریسمس اومد پشت سر هم کرش میخورد الان که کریسمس تموم شده وقتی میرم داخل بازی بعد نیم ساعت بازی کرش میخوره نقل قول لینک به دیدگاه
bla ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 X Bazi crash shod. Pushe Logs dar pushe AGSAL dar mahale nasbe bazietan ra feshorde konid va dar forum ersal konid ta moshkele shoma barresi shavad. خو الان من این فرستادم کی شما رسیدگی میکنین من میرم تو بازی با لب تاب کمتر از پنج دقیقه از بازی میرم بیرون ولی با اندروید این جور نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.