alird ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 بچه ها لطبا یدیع جواب بدید خیلی رو اعصابمه من تازه ps5گرفتم بعد سیو بازی هام هر ۱۰روز یبار(تقریبا) میپرن به نظرتون ممکنهssdمشکل داشته باشه؟ اگه نه بگید چیکار کنیم کلافه شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARIYAN09921019 ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 من هنوز وزم خوب نشده ps4بخرم به دلیل تورم پس تا تولد ۲۰ سالگی ارساکیاگیم صبر کن شاید با تخفیف ۵۰ درصدی بخرم و بهت بگیم ممنون مشکل خود را با ما در میون گذاشتی باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimaena ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 داداش میدونم خیلی گذشته ولی بزار بهت بگم برای کنسول ps5 یه قابلیتی داره که شما دوتا انتخاب داری یا حالت میهمانه یا لاگین توی اکانت لاگین به صورت مهمان باشه بغد چند روز میپره بیرون یا اینکه اکانت هکی باشه به نت وصلش کردی اگرم اکانت ظرفیتی خریدی از اونجا پیگیری کن چون اونا احتمالا تورو از اکانت میندازنت بیرون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.