arya104 ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 سلام، این پست برای کساییه که تا الان انیمه ندیدن و میخوام شروع کنن و اگه انیمه ای که باهاش شروع میکنم خوب نباشه زده میشن و ادامه نمیدن. و خب کار منم اینه که کاری کنم ادامه بدن پس چند تا رو معرفی میکنم: Attack on titan Damon Slayer ...Kage no Hunter x Hunter Tokyo Ghoul Clannad نقل قول Momonga-Sama لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 بنظرم Vinland Saga انیمه بهتریه معمولا کسایی که انیمه رو شروع نمیکنن، به این دلیله که به این دیدگاه هستن که همه انیمهها تخیلی و بچگانهان ولی انیمه Vinland Saga یه انیمه در رنج سنی +۱۷ هستش(به دلیل صحنه های خشونت آمیز) و تخیلی به حساب نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 vinland saga بهترین انیمه بود عالی بود نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 (ویرایش شده) من برای شروع چند انیمه خیلی خوب از ژانر های مختلف معرفی میکنم هنر شمشیرزنی آنلاین در ژانر بازی شوالیه و جادو در ژانر ربات زمانیگه به عنوان یک اسلایم تناسخ پیدا کردم دز ژانر ایسکای در ژانر آشپزی جنگ آشپزی سوما در ژانر خون آشام شوالیه خون آشام در ژانر کمدی کلاس درس آدمکشی در ژانر غمگین plastic memory در ژانر ورزشی فوتبالیست ها کاپیتان سوباسا در ژانر دنیای دیگه tsuki ga در ژانر پزشکی داروخانه دنیای موازی در ژانر علمی تخیلی campion به نظر من این ها بهترین انیمه ها برای شروع هستند در ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ در 04:39، MK4 گفته است: بنظرم Vinland Saga انیمه بهتریه معمولا کسایی که انیمه رو شروع نمیکنن، به این دلیله که به این دیدگاه هستن که همه انیمهها تخیلی و بچگانهان ولی انیمه Vinland Saga یه انیمه در رنج سنی +۱۷ هستش(به دلیل صحنه های خشونت آمیز) و تخیلی به حساب نمیاد خانم این انیمه vinland saga برای شروع خیلی جالب نیست چون خونریزی توش وجود داره برای شروع انیمه باید چیزی باشه اعصاب آدم رو خراب نکنه ویرایش شده March 22 توسط KINGBATMAN مشکل در متن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 در ۱۴۰۳/۱/۳ در 18:07، KINGBATMAN گفته است: من برای شروع چند انیمه خیلی خوب از ژانر های مختلف معرفی میکنم هنر شمشیرزنی آنلاین در ژانر بازی شوالیه و جادو در ژانر ربات زمانیگه به عنوان یک اسلایم تناسخ پیدا کردم دز ژانر ایسکای در ژانر آشپزی جنگ آشپزی سوما در ژانر خون آشام شوالیه خون آشام در ژانر کمدی کلاس درس آدمکشی در ژانر غمگین plastic memory در ژانر ورزشی فوتبالیست ها کاپیتان سوباسا در ژانر دنیای دیگه tsuki ga در ژانر پزشکی داروخانه دنیای موازی در ژانر علمی تخیلی campion به نظر من این ها بهترین انیمه ها برای شروع هستند خانم این انیمه vinland saga برای شروع خیلی جالب نیست چون خونریزی توش وجود داره برای شروع انیمه باید چیزی باشه اعصاب آدم رو خراب نکنه خیر، وینلندساگا برای کسانی که شروع میکنن انیمه ببینن خیلی خوبه، خوب که جی خون و خون ریزی داره باید ذهنش عادت کنه نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 در ۱۴۰۲/۱۰/۱ در 19:32، arya104 گفته است: سلام، این پست برای کساییه که تا الان انیمه ندیدن و میخوام شروع کنن و اگه انیمه ای که باهاش شروع میکنم خوب نباشه زده میشن و ادامه نمیدن. و خب کار منم اینه که کاری کنم ادامه بدن پس چند تا رو معرفی میکنم: Attack on titan Damon Slayer ...Kage no Hunter x Hunter Tokyo Ghoul Clannad توکیو غول رو پیشنهاد نمیکنم برای اینکه خیلی با مانگا فرق میکنه و انیمه ضعیفی هست بجاش میتونم به شما انیمه Monster رو پیشنهاد کنم با ژانر (معمایی جنایی دلهره اور روانشناختی) انیمه به شدت عالی ممنون از دوست خوبم برای معرفی انیمه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 در ۱۴۰۲/۱۰/۱ در 19:32، arya104 گفته است: سلام، این پست برای کساییه که تا الان انیمه ندیدن و میخوام شروع کنن و اگه انیمه ای که باهاش شروع میکنم خوب نباشه زده میشن و ادامه نمیدن. و خب کار منم اینه که کاری کنم ادامه بدن پس چند تا رو معرفی میکنم: Attack on titan Damon Slayer ...Kage no Hunter x Hunter Tokyo Ghoul Clannad Naruto هم عالیه شاهکار اصن ناروتو یکی از بهترین انیمه های بوده ک تاحالا دیدم نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.