RedDragon ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 ناراحتی از ایران برو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 8 ساعت قبل، Fayez گفته است: ناراحتی از ایران برو وسط وار داری فست رانر میزنی همش تلپورت میشی میتونی از ایران بری؟ و دیگه ایران میهن دیگه فوشش بدم؟ نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 داخل تنظیمات خوده بازی برو Display setup بعد Advanced بعد Frame Limiter رو On کن نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 14 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ بستگی به مانیتورت داره که تا چقدر رفرش ریت میشه، اگه بیشتر از ۶۰ هم بگیری هیچ تاثیری نداره نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 14 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ FPS تاثیر زیادی نداره و اگر FPS زیادی بخواهید بگیرید فشار بیشتری به سیستم و کارت گرافیک وارد میشه. اما خوب.... وارد منوی بازی شوید>به قسمت Display settings بروید>قسمت Advanced>گزینه Frame limiter رو Off کنید. «نکته:اگر شما با گوشی پلی میدید این مراحل یکسان است» «نکته۲:دوباره تاکید میکنم این امر موجب فشار زیاد بر روی کارت گرافیک میشود و عمر آن را نیز کاهش میدهد» «نکته۳:علاوه بر کاهش عمر کارت گرافیک،گرافیک بازی نیز دچار برخی تغییرات و کاهش میشود و ممکن است در برخی آبجکت ها دچار گلیچ شوید» نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 11:13، Fayez گفته است: ناراحتی از ایران برو در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 23:38، CLown گفته است: داخل تنظیمات خوده بازی برو Display setup بعد Advanced بعد Frame Limiter رو On کن نه داداش باید OFF کنه در ۱۴۰۲/۹/۲۳ در 00:42، AmirHosseyn گفته است: FPS تاثیر زیادی نداره و اگر FPS زیادی بخواهید بگیرید فشار بیشتری به سیستم و کارت گرافیک وارد میشه. اما خوب.... وارد منوی بازی شوید>به قسمت Display settings بروید>قسمت Advanced>گزینه Frame limiter رو Off کنید. «نکته:اگر شما با گوشی پلی میدید این مراحل یکسان است» «نکته۲:دوباره تاکید میکنم این امر موجب فشار زیاد بر روی کارت گرافیک میشود و عمر آن را نیز کاهش میدهد» «نکته۳:علاوه بر کاهش عمر کارت گرافیک،گرافیک بازی نیز دچار برخی تغییرات و کاهش میشود و ممکن است در برخی آبجکت ها دچار گلیچ شوید» نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 ۱ ساعت قبل، AmirHosseyn گفته است: FPS تاثیر زیادی نداره و اگر FPS زیادی بخواهید بگیرید فشار بیشتری به سیستم و کارت گرافیک وارد میشه. اما خوب.... وارد منوی بازی شوید>به قسمت Display settings بروید>قسمت Advanced>گزینه Frame limiter رو Off کنید. «نکته:اگر شما با گوشی پلی میدید این مراحل یکسان است» «نکته۲:دوباره تاکید میکنم این امر موجب فشار زیاد بر روی کارت گرافیک میشود و عمر آن را نیز کاهش میدهد» «نکته۳:علاوه بر کاهش عمر کارت گرافیک،گرافیک بازی نیز دچار برخی تغییرات و کاهش میشود و ممکن است در برخی آبجکت ها دچار گلیچ شوید» 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 16 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ عزیزم شما مطمئنی سیستمت میکشه؟ سیستمت توانش بیشتر نباشه هرکاری کنی نمیشه اگه هم میکشه frame limiter رو از تنظیمات آف کن نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProAlit ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 17 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ $USER/Documents/GTA San Andreas User Files/sa-mp.cfg Frame Limit = Number نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 مرسی از همه بابت کمک نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 9 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: وسط وار داری فست رانر میزنی همش تلپورت میشی میتونی از ایران بری؟ و دیگه ایران میهن دیگه فوشش بدم؟ داداش Fast runner اسکیل میخواد فکر کردی کشکه نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 5 ساعت قبل، Apache گفته است: داداش Fast runner اسکیل میخواد فکر کردی کشکه بخدا بلد نیستن #پکیج نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 5 ساعت قبل، Apache گفته است: داداش Fast runner اسکیل میخواد فکر کردی کشکه گل گفتی نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 21:24، HaMiDGamer گفته است: سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ داداش من خودم به زور ۴۰ تا میگرم در ضمن چشم انسان بیشتر از ۳۰ fps رو همون ۳۰ میبینه به عنوان مثال لامپ مهتابی در ثانیه ۵۰ بار خاموش روشن میشه ولی تو نمیبینی . پس فرقی نمیکنه. ولی در کل اگه میخوای fps بشتر بگیری رزولوشن رو کم کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 21:24، HaMiDGamer گفته است: سلام اقا من چرا در کل FPS ام پایینه /FPSLimit 90 هم میزنم ۶۱ اخرشه و دیگه زیاد نمیشه فکری دارید؟ درود بر شما اول اعلام کنید که PC هستید یا اندروید که روش های دیگه ای رو معرفی کنیم روش فعلی از PC: برای اندروید هم میتونین از ستینگ بازی گرافیک بازی رو بیارین پایین. اگه با این روش افزایشی نداشتین اعلام کنید. ویرایش شده December 19, 2023 توسط Password نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 راه دیگه ام هست تمامی افکت ها و Skin mods , Vehicle mods رو از F11 خاموش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 22:43، Fayez گفته است: ناراحتی از ایران برو از ایران بره چطوری پلی بده؟ سرور ایران باید بگیره نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 11 ساعت قبل، Exile گفته است: راه دیگه ام هست تمامی افکت ها و Skin mods , Vehicle mods رو از F11 خاموش کن کلا با سمپ با کلو FPS ثابت پلی بده بهتر از خاموش کردن F11 هست. F11 کلا آف بودن یا نبودن فرقی نداره فقط بازی رو بد تر میکنه وقتی آف باشه فکر کنم 13 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: سرور ایران باید بگیره فکرشو بکن VPN ایران نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 2 ساعت قبل، AmirHosseyn گفته است: فکرشو بکن VPN ایران دقیقا حاجی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 5 ساعت قبل، AmirHosseyn گفته است: فکرشو بکن VPN ایران نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OPeRaL ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 ESC Options Advanced Frame limiter OFF نقل قول TerrorisT BaX Is BesT :My Bro 2024 - 2022 © لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 عزیزم اگه رفرش ریت مانیتورتون ۶۰ هرتزه در واقع سیستمتون هرچقدر اف پی اس پردازش بکنه مانیتور فقط ۶۰ تاشو در ثانیه میتونه بهت نشون بده بنابراین تاثیری نداره. (خلاصه بگم ۶۰ تا اف پی اس بیشتر به کارت نمیاد) نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.