arya104 ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 سلام، میخوام تعدادی موسیقی زیبا و برتر دنیا رو معرفی کنم. کلاسیک: The Blue Danube Symfhony No.40 Serenade No.13 Romeo and Juliet Waltz of The Flowers Voices of Spring Wlatz no.2 Swan Lake Four Seasons Moonlight 3rd Moonlight 1st Rondo K.485 G Minor Bach Rtude Op.10 No.12 Fantaisie Impromptu Chopin Sonata No.17 Reverie L.68 Etude Op.25 No.11 Passacaglia Turlish March Concerto No.7 BWV 1058 ---------------------------------------- Sway With Me Everybody Love Somebody Brother Louie Don't Be Cruel Good Luck Charm Hound Dog It's Now or Never Jail House Rock Love Me Paralyzed Suspicious Minds Can't Help Falling In You Lonesome Town I Love You Baby Self Control ------------------------------------------ زمستون شقایق سپید و سیاه خورشید خانوم حسود شازده خانوم قصه غشق خانوم گل غربت شما پوست شیر مرد تنهای شب خواب سرخ بوسه ها شهلا من خوشگل من گلی جون نیلوفر نگاه یامبوسنم شیطنت بلا دختر ایرونی حضرت آدم تکیه گاه اومدی سکه ماه سکه خورشيد جدایی سنگ قبر آرزو بخاطر تو مرا ببوس دل اسیره گل یخ برادر جان دیوانه من کلاغهای خبرچین دو پرنده ----------------------------- ادامه در یک پست دیگر... نقل قول Momonga-Sama لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 شقایق بردنت تو قایق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TrapMoney ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ در 13:05، AIPHA گفته است: شقایق بردنت تو قایق اخ گفتی شقایق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 شقایق نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.