AminNajafe ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 با سلام بعد از یه مدت که با لانچر اندروید بازی میکنیم دیگه کیبورد بالا نمیاد چیزی بنویسیم لطفا لطفا این مشکل حل کنین کیبورد خوده سمپ لانچر یا کیبورد اختصاصی اد کنین برای بار چندم هست دارم این گزارش میدم . یه مشکل بزرگ شده واسمون . وسط راب یا معامله یهو دیدی کیبورد بالا نمیاد واقعا آدم اعصابش خورد میشه نقل قول لینک به دیدگاه
rezamohebbi ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۷ در 15:40، AminNajafe گفته است: با سلام بعد از یه مدت که با لانچر اندروید بازی میکنیم دیگه کیبورد بالا نمیاد چیزی بنویسیم لطفا لطفا این مشکل حل کنین کیبورد خوده سمپ لانچر یا کیبورد اختصاصی اد کنین برای بار چندم هست دارم این گزارش میدم . یه مشکل بزرگ شده واسمون . وسط راب یا معامله یهو دیدی کیبورد بالا نمیاد واقعا آدم اعصابش خورد میشه عزیزم این بخاطر دیوایست هست،تو این مدتی که من بودم با اندروید هیچوقت اینجوری نبوده،مگه اینکه مثلاً مثل رفیقم گوشیش لگ بود کیبورد باز نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در December 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 16:18، rezamohebbi گفته است: رفیقم گوشیش لگ بود کیبورد باز نمیشه دقیقا اگه گوشی نکشه و رم پایین باشه اکثر اوقات اتفاق میفته تجربش داشتم در ۱۴۰۲/۹/۱۷ در 15:40، AminNajafe گفته است: کیبورد خوده سمپ لانچر یا کیبورد اختصاصی اد کنین این مورد رو موافقم اونایی که راحت نیستن با خوده کیبورد لانچر بیان اونایی هم که میخوان با خوده کیبورد گوشی ( اختیاری) 1 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
MamadSaleh ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 اگه با کیبورد سمپ بیایم سخته ولی باز کیبورد خودمون جمله هارو کامل میکنه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.