ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 درود خواهشمندم از شعر های زیبای که وجود دارد یک شعر زیبا که مورد نظرتونه بفرستید تا حالمون بهتر شه. . . . از خودم شروع میکنم: وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 21:49، ArthurFleck گفته است: درود خواهشمندم از شعر های زیبای که وجود دارد یک شعر زیبا که مورد نظرتونه بفرستید تا حالمون بهتر شه. . . . از خودم شروع میکنم: وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود گوشه قلب قشنگت اگر من نباشم، غمی نیست. تو منو زندونی کردی عاشقی جرم کمی نیست! .......... عاشق شیطان شدم! وقتی خدایم را با دیگری دیدم. 1 نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHossein ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 21:49، ijoker گفته است: درود خواهشمندم از شعر های زیبای که وجود دارد یک شعر زیبا که مورد نظرتونه بفرستید تا حالمون بهتر شه. . . . از خودم شروع میکنم: وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود زیبا و جادار نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۷ در 16:12، iHossein گفته است: زیبا و جادار آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 هی اقا ما داریم زحمت میکشیم اگر ما نبودیم شما زحمت میکشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برایم مشکله کاشکی اونو می بستم نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 3 ساعت قبل، Talion گفته است: آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برایم مشکله کاشکی اونو می بستم در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 10:19، ijoker گفته است: درود خواهشمندم از شعر های زیبای که وجود دارد یک شعر زیبا که مورد نظرتونه بفرستید تا حالمون بهتر شه. . . . از خودم شروع میکنم: وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است (سعدی) نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در 00:56، KINGFOX گفته است: هی اقا ما داریم زحمت میکشیم اگر ما نبودیم شما زحمت میکشید در ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در 09:05، Talion گفته است: آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برایم مشکله کاشکی اونو می بستم همانطور که مشاهده می کنید تعدادی NaCl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 2 ساعت قبل، ijoker گفته است: همانطور که مشاهده می کنید تعدادی NaCl حله فهمیدیم رشتت تجربیه البته اگر به سن تعیین رشته رسیده باشی نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 32 دقیقه قبل، Talion گفته است: حله فهمیدیم رشتت تجربیه البته اگر به سن تعیین رشته رسیده باشی نه معلومه که باهوشی رشتم ریاضیه میدونی چرا اشتباه گفتی؟؟ چون هنوز تعیین رشته نکردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 1 ساعت قبل، ijoker گفته است: نه معلومه که باهوشی رشتم ریاضیه میدونی چرا اشتباه گفتی؟؟ چون هنوز تعیین رشته نکردی خیلی جوکی جوکر نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 3 دقیقه قبل، Talion گفته است: خیلی جوکی جوکر جوک هستم ولی نه بیشتر از زندگیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 2 ساعت قبل، ijoker گفته است: جوک هستم ولی نه بیشتر از زندگیت حاجی خیلی تیکه کوبنده ای انداختی الان خودکشی میکنم نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 17 ساعت قبل، Talion گفته است: حاجی خیلی تیکه کوبنده ای انداختی الان خودکشی میکنم تو رو خدا این کار رو نکن بزار ما یه دلیلی برا خندیدن داشته باشیم تو نباشی به کی بخندیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 بچه جان واقعا فکر میکنی با این الفاظ خیلی خفنی بخواد به خنده داری باشه که تو جوکری نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ در 16:08، Talion گفته است: بچه جان واقعا فکر میکنی با این الفاظ خیلی خفنی بخواد به خنده داری باشه که تو جوکری خیر، خفن کیلو چنده؟ جوکر اسمه joker er جوکر منظور از فاعل نیست که پسر خوب مثلا hack نبوده که شده باشهhacker ولی خودکشی نکن وقت ازراییل رو نگیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 3 دقیقه قبل، ijoker گفته است: خیر، خفن کیلو چنده؟ جوکر اسمه joker er جوکر منظور از فاعل نیست که پسر خوب مثلا hack نبوده که شده باشهhacker ولی خودکشی نکن وقت ازراییل رو نگیر عزارئیل درسته جوکر برو به زندگیت برش مایکل اسکافیلد ولمون کن نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TrapMoney ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در 09:05، Talion گفته است: آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برایم مشکله کاشکی اونو می بستم به به به به 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
enferadii ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Modrich ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 درود بر شاعر توانمند بازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.