Fail ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام من امروز در حال JB بودم که با بیل، پوینت اولین دیوار رو صفر کردم و بعد اون توی Patriot تلپورت شدم و با صحنهای که در عکس میبینید، مواجه شدم.. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چه میدونم باو بیاید Escape Pointمو بدید بهم ویرایش شده December 5, 2023 توسط Fail 1 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 بیا بهت Bail مفتی میدم فقط پستو بردار خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 5 ساعت قبل، Alarm گفته است: بیا بهت Bail مفتی میدم فقط پستو بردار الان فهمیدیم شما گنگتون بالاس راهکار نداری، بیخود پست نزار، ممنون 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 14 ساعت قبل، Fail گفته است: الان فهمیدیم شما گنگتون بالاس راهکار نداری، بیخود پست نزار، ممنون Wow چه خشن خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 جالبه 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 درود، آیا لایسنس Driving نداشتید که این اتفاق افتاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 42 دقیقه قبل، Ali گفته است: Driving علی یه کاری کن وقتی فرار کردیم نیاز به لایسنس نباشه به مولا ما مجرمیم دیگه ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 @Fail با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد با تشکر از گزارش شما + انتقال یافت 933cce2e3e40fb3b94774de34594f4ebb01dec0f ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 جایزه نمیدی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProAlit ارسال شده در December 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، Toofan گفته است: @Fail با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد با تشکر از گزارش شما + انتقال یافت 933cce2e3e40fb3b94774de34594f4ebb01dec0f درود هنوز باگ موجوده روش رسیدن به این باگ هم این هست باید صبر کنید یک نفر جی بی بده آلارمش بیاد و شما آخرین بیلتون رو بعد اون نفر بزنید و داخل ماشین استارت شده اسپان میشید ویرایش شده December 9, 2023 توسط ProAlit نگارش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProAlit ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۸ در 12:57، ProAlit گفته است: درود هنوز باگ موجوده روش رسیدن به این باگ هم این هست باید صبر کنید یک نفر جی بی بده آلارمش بیاد و شما آخرین بیلتون رو بعد اون نفر بزنید و داخل ماشین استارت شده اسپان میشید تست کردم باگ هنوز فیکس نشده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 1 ساعت قبل، ProAlit گفته است: تست کردم باگ هنوز فیکس نشده! بله Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۵ در 20:22، Ali گفته است: درود، آیا لایسنس Driving نداشتید که این اتفاق افتاد؟ شک دارم.. ولی ساعت بعدش دوباره JB دادم و Win شد فکر کنم پیاده Win کردم.. چون چندبار شده لایسنس ماشین نداشتم و JB دادم و پیاده Win کردم، شاید این مورد هم همینطور بوده باشه 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Cartoon واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده