ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 3 دقیقه قبل، Verdict گفته است: نه باو درکت میکنم بازم که تیکه انداختی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 برو تاکسی بخور بخوابه نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 15 دقیقه قبل، Alarm گفته است: برو تاکسی بخور بخوابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 3 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: شاید باورت نه من از قوانین سرور پرینت گرفتم هیچ نکته برداری و جزوه هم نوشتم ولی اخر سر نیومدن ازم تست بگیرن منم وقت همینو میذاشتم سره درس الان دکتر بودم ... نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 4 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: جواب دادن زمان نداره مگه؟ من اعصاب همون کار هم ندارم خوب میگم دیگه. برای تست اکانت رو بده من تضمینی تست میدم جات میری تو فکشن نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 9 دقیقه قبل، AmirHosseyn گفته است: خوب میگم دیگه. برای تست اکانت رو بده من تضمینی تست میدم جات میری تو فکشن واقعا انتظار داری رمز اکانتم رو به تو بدم؟؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 19 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: واقعا انتظار داری رمز اکانتم رو به تو بدم؟؟!!!! آره داش نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.