X7Cpu ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 سلام خدمته دوستانه عزیز, امروزشما باید از من سوال بپورسید ومن جواب بدم. توحه: از هرگونه فحش خودداری کنید. ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 نو شناخت Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 10 ساعت قبل، Verdict گفته است: نو شناخت هعیییییی طرف رو نمیشناسیم میاد تو صندلی داغ خدایی ادم الان چی بگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 28 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: هعیییییی طرف رو نمیشناسیم میاد تو صندلی داغ خدایی ادم الان چی بگه دا حالا اینو ولش ی نفر بود ۲ بود ریجستر کرده بعد صندلی داغ گذاشته Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 8 دقیقه قبل، Verdict گفته است: دا حالا اینو ولش ی نفر بود ۲ بود ریجستر کرده بعد صندلی داغ گذاشته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 به قران این وضعیت مستهجنه Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 8 دقیقه قبل، Verdict گفته است: به قران این وضعیت مستهجنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۰ در 23:15، ArthurFleck گفته است: هعیییییی طرف رو نمیشناسیم میاد تو صندلی داغ خدایی ادم الان چی بگه عزیز من با کمال احترام میشه بگی ایا شما رو میشناسن که میای مسخره میکنی؟ 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightLight ارسال شده در December 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 38 دقیقه قبل، Alonso گفته است: عزیز من با کمال احترام میشه بگی ایا شما رو میشناسن که میای مسخره میکنی؟ احسنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۲ در 14:09، Alonso گفته است: عزیز من با کمال احترام میشه بگی ایا شما رو میشناسن که میای مسخره میکنی؟ اصلا بگیریم هیچ کس منو نشناسه هیییچ کس، بالاخره نمیام اینا و همچین تاپیکی بزارم. آیا شما تا به حالا همچین مسخره بازی ای از من دیدید؟ که قطعا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 19 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: اصلا بگیریم هیچ کس منو نشناسه هیییچ کس، بالاخره نمیام اینا و همچین تاپیکی بزارم. آیا شما تا به حالا همچین مسخره بازی ای از من دیدید؟ که قطعا نه در کل نباید کسیو مسخره کنی اصلا به فرض مثال تو همچنین تاپیکی گذاشتی خوشت میاد کسی مسخرت کنه؟ نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 باسلام @iexterw عزیز سوالات من سلام اسم: سن: شهر: کجایی هستی: چقدر پول داری تو بازی: منومیشناسی: به من چقدر پول میدی تو بازی: بهترین دوستات: دشمنت: چن وقته بازی می کنی آرسا کیا: چطوری آشنا شدی با این بازی: به من چقدر پول میدی تو بازی: خداحافظ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 2 ساعت قبل، KhodeNaji گفته است: در کل نباید کسیو مسخره کنی اصلا به فرض مثال تو همچنین تاپیکی گذاشتی خوشت میاد کسی مسخرت کنه؟ نه هیچ وقت من همچین تاپیکی با این شرایط نمیذارم دوما من مسخره نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 سوال پرسیدن چرا جواب نمیدی Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در December 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 بچه ها ببخشید اصلا وقت نداشتم جواب بدم ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در December 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 14:56، ninjax گفته است: باسلام @iexterw عزیز سوالات من سلام اسم: سن: شهر: کجایی هستی: چقدر پول داری تو بازی: منومیشناسی: به من چقدر پول میدی تو بازی: بهترین دوستات: دشمنت: چن وقته بازی می کنی آرسا کیا: چطوری آشنا شدی با این بازی: به من چقدر پول میدی تو بازی: خداحافظ اسم: طاها سن:15 شهر:هریس کجایی هستی: چقدر پول داری تو بازی:7میل منومیشناسی: نه به من چقدر پول میدی تو بازی: 10k بهترین دوستات:.Hossein. Mr_Jx $$King_ali$$ دشمنت: .Hamester. چن وقته بازی می کنی آرسا کیا:8 ماه چطوری آشنا شدی با این بازی: من از پسر عمم ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در December 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 سول بپرسید منم جواب بدم ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۹/۲۱ در 13:38، SMarTyS گفته است: سول بپرسید منم جواب بدم ( ؟ در ۱۴۰۲/۹/۲۱ در 13:38، SMarTyS گفته است: سول بپرسید منم جواب بدم 1- ادمین شدن سخت بود یا نه 2- حقوق ادمینی تو چقدره 3- اولین بار چطور با سرور آشنا شدی 4- شماره موبایل داخل بازیت چنده 5- حوصلت تو بازی سر رفت چیکار میکنی 6- چند تا از دوستای واقعیت یا فامیل تو ارساکیا بازی میکنن ویرایش شده December 17, 2023 توسط LoSeArSiF پشیمانی The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 اسمت چیه؟ اهل کجایی؟ چن سالته؟ چن تا از دوستای صمیمیتو تو سرور ارساکیا بگو. من تو بازی زیاد کاری چیزی ندارم بیکارم بیشتر اوقات یه راه روشی یا یه پیشنهادی بده اینو حلش کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 سلام ۱_ اسمت چیه ۲_ چند سالته؟ ۳_ لول چندی؟ ۴_ بابت کامنت ها کا ناراحت نشدی؟ ۵_ عه؟ ۶_ شب یلداتون هم مبارک ۷_ چقدر دارایی ( پول، ماشین، گلد و... ) داری تو اکانتت تقریبی فعلا اینارو داشته باش 23 ساعت قبل، Lammar گفته است: من تو بازی زیاد کاری چیزی ندارم بیکارم بیشتر اوقات یه راه روشی یا یه پیشنهادی بده اینو حلش کنیم. آره راس میگه + ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 13:03، KhodeNaji گفته است: در کل نباید کسیو مسخره کنی اصلا به فرض مثال تو همچنین تاپیکی گذاشتی خوشت میاد کسی مسخرت کنه؟ نه درست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۰ در 23:44، Verdict گفته است: دا حالا اینو ولش ی نفر بود ۲ بود ریجستر کرده بعد صندلی داغ گذاشته My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 15:05، ijoker گفته است: هیچ وقت من همچین تاپیکی با این شرایط نمیذارم دوما من مسخره نکردم دوست عزیز، پس منظورت از در ۱۴۰۲/۹/۱۰ در 23:15، ijoker گفته است: هعیییییی طرف رو نمیشناسیم میاد تو صندلی داغ خدایی ادم الان چی بگه دقیقا چی بود؟ میتونی برامون بیانش کنی؟ MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 23 ساعت قبل، Cry گفته است: دوست عزیز، پس منظورت از دقیقا چی بود؟ میتونی برامون بیانش کنی؟ بیخیال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده