KINGFOX ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 من در یک روز زیبا داشتم با رفیق هام داشتیم کار میکردیم کە ناگهان لیدر گفت: $ARSALAN_MDX سریع بیا پیشم اومدم پیش آن و گفت: گفت:من ازت گزارش شرکت نفت میخوام کە بە شهردار بدم گفتم:اخە من دوربین ندارم گفت:بە من ربطی ندارە از کسی بگیر گفتم:من کسی رو ندارم بە من بدە گفت:بە من ربط ندارە کاری کە میگم بکن گفتم:اوکی دوربین رو جور کردم عکس رو گرفتم و داشتم میرفتم عکس بعدی رو بگیرم لیدر زنگ زد گفت:سریع بیاااااااااا داشتم با سرعت میرفتم حالا بە کیلومتر نگاە نکن داشتم میگفتم کە داشتم با سرعت ۳۲۰ کیلومتر میرفتم کە ناگهان یک آدم خیلی خوب بە من کوبید و من رفتم تو بلە رفتم پمپ بنزین مرحوم میگفت: اگە مردم روی سنگ گبرم بنویسید کە اگە NEWS REPORT نبود منم نبودم بندە خدا خیلی شغل خبرنگاری رو دوست داشت ولی اخرش این شد برای روی مرحوم تو چت بنویسید: $RIP ARSALAN_MDX امیدوارم خوشتون اومدە باشە پنل کاربری: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 سلام اولی کجاعه سینما هست یا جایی که جلسه میزارین چون جای باحالی هست مرحوم خدا رحمتش کنه پول زیاد داشت حالا پولش به کی می رسه بدید به من من از بستگان نزدیک ایشون بودم قبل اینکه بره به من گفت بود تمام ثروت من بعد مرگم برای تو هست مجله خوبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در November 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2023 روح مورد نظر میگوید اخە ......... مرحوم بە من گفت کە بە بندگان و کسانی کە نزدیک هستند 1$ بدهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 قشنگ بود نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 مرسی بابت مجله مجله شما برنده شد. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.