AminNajafe ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 با سلام وقتی بعد از نیم ساعت یا یکم بیشتر که داخل لانچر اندروید بازی میکنیم . بعدش دیگه کیبورد سخت بالا میاد یا اصلا بالا نمیاد تقاضا دارم ازتون لطفا لطفا کییورد خوده سمپ لانچر یا کیبورد اختصاصی اد کنین تا این مشکل حل شه برای رفع این مشکل هر نیم ساعت باید از گیم بریم بیرون و دوباره وارد شیم تا کیبورد دوباره واسه نیم ساعت اوکی شه نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 (ویرایش شده) داداش برا من اینجور نیس حتماََ موبایل ات رام اش پایینه و سخت افزار مورد نیاز رو نداره ولی اگه موبایل ات قوی هست Game Booster خودت رو فعال کن چون منم وقتی مثلا پیامی از تلگرام و یا اینستاگرام میاد موبایل برای چند ثانیه لگ میزنه اگر هم از کیبوردی که با استفاده از برنامه ها خودتون اضافه کردید اون رو بردارید و کیبورد اورجینال خود موبایلتون رو بزارید ویرایش شده November 24, 2023 توسط Blank نقل قول لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در November 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۳ در 22:45، Blank گفته است: داداش برا من اینجور نیس حتماََ موبایل ات رام اش پایینه و سخت افزار مورد نیاز رو نداره ولی اگه موبایل ات قوی هست Game Booster خودت رو فعال کن چون منم وقتی مثلا پیامی از تلگرام و یا اینستاگرام میاد موبایل برای چند ثانیه لگ میزنه اگر هم از کیبوردی که با استفاده از برنامه ها خودتون اضافه کردید اون رو بردارید و کیبورد اورجینال خود موبایلتون رو بزارید گوشی من پوکو x3 هست باز هم این مشکل برام پیش میاد، مشکل از لانچره نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
Fail ارسال شده در November 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۳ در 15:23، AminNajafe گفته است: برای رفع این مشکل هر نیم ساعت باید از گیم بریم بیرون و دوباره وارد شیم تا کیبورد دوباره واسه نیم ساعت اوکی شه دقیقا 2 ساعت قبل، Syd گفته است: مشکل از لانچره ++++ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه
Automat ارسال شده در November 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2023 6 ساعت قبل، Syd گفته است: گوشی من پوکو x3 هست باز هم این مشکل برام پیش میاد، مشکل از لانچره منم همینطور دقیقا بعد از نیم ساعت لگ میشه و بعد یه تایمی کلا نمیاد نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۷ در 03:15، Automat گفته است: منم همینطور دقیقا بعد از نیم ساعت لگ میشه و بعد یه تایمی کلا نمیاد فرض کن تو راب هم باشی بعد واسه CMD زدن کیبورد بالا نیاد نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
Automat ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 4 ساعت قبل، Syd گفته است: فرض کن تو راب هم باشی بعد واسه CMD زدن کیبورد بالا نیاد تو فرضشو داری میگی من واقعا برام اتفاق افتاده درد و نفرین .... نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه
Fail ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 4 ساعت قبل، Syd گفته است: فرض کن تو راب هم باشی بعد واسه CMD زدن کیبورد بالا نیاد من سر این قضیه کلی فحش خوردم... نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 تنها باگی که باهاش تو کیبورد مواجه شدم اینه که وقتی میزنی بیاد بالا اگه بزنی بره پایین دوباره سریع بزنی بیاد بالا کیبورد خالی میاد و چتی سیو نمیشه و اگه برنی رو یک دکمه کیبورد صفحه با باگ چرخش مواجه میشه https://imgurl.ir/uploads/r543979_VID_20231130_005217_840.mp4 فیلم این باگ که گفتم نقل قول لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 ۱ ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: من سر این قضیه کلی فحش خوردم... ۱ ساعت قبل، Automat گفته است: تو فرضشو داری میگی من واقعا برام اتفاق افتاده درد و نفرین .... کاملا همدردیم، تازه من هکر هم بودم نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۹ در 00:41، Blank گفته است: تنها باگی که باهاش تو کیبورد مواجه شدم اینه که وقتی میزنی بیاد بالا اگه بزنی بره پایین دوباره سریع بزنی بیاد بالا کیبورد خالی میاد و چتی سیو نمیشه و اگه برنی رو یک دکمه کیبورد صفحه با باگ چرخش مواجه میشه https://imgurl.ir/uploads/r543979_VID_20231130_005217_840.mp4 فیلم این باگ که گفتم زمانی که شما اون حرکت رو میزنید سرور کیبورد شما رو کیبورد (فیزیکی) حساب میکنه و به دلیل محدودیت سمپ این اتفاق برای شما رخ میدهد. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 3 ساعت قبل، AmirHosseyn گفته است: محدودیت سمپ سمپ نیست عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 6 ساعت قبل، Blank گفته است: سمپ نیست عزیزم سرور سمپ که هست سمپ لانچر=AGSAMP با یکسری تغییرات جزئی گرافیکی. 1 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Gladiatoor ارسال شده در January 29 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29 در ۱۴۰۲/۹/۳ در 15:23، AminNajafe گفته است: با سلام وقتی بعد از نیم ساعت یا یکم بیشتر که داخل لانچر اندروید بازی میکنیم . بعدش دیگه کیبورد سخت بالا میاد یا اصلا بالا نمیاد تقاضا دارم ازتون لطفا لطفا کییورد خوده سمپ لانچر یا کیبورد اختصاصی اد کنین تا این مشکل حل شه برای رفع این مشکل هر نیم ساعت باید از گیم بریم بیرون و دوباره وارد شیم تا کیبورد دوباره واسه نیم ساعت اوکی شه باسلام عزیز این مشکل رم موبایل شماست نقل قول هی میگزره....! لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.