Shahrooz ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام خدمت شما بنده در UCP متوجه شدم که برنده جایزه بهترین پاسخ دهنده ی هلپمی شدم ولیکن جایزه ش برام نیومده. با حساب کردن DIS هام متوجه میشید. مدارک به دلایل محرمانه ارسال شد. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ارسال شد پیام خصوصی. https://forum.arsacia.ir/messenger/69478/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یک بار بیشترین هلپمی استف رو جواب بدید میبینید. ویرایش شده November 18, 2023 توسط Shahrooz . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در November 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 روز گذشته هم همین مشکل اتفاق افتاد و شد 6 DIS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 eSv نداشتی؟ احتمالا اگر دیدی eSv نداشتی از قبل eSv داشتی و احتمالا 6 دیز مونده بوده ولی بازم چک کن. ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در November 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 خیر اسوی نداشتم و تمام دیز ها رو داده غیر از دیز با این دلیل. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 29, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام. لطفا در پیام خصوصی مربوطه، بنده رو هم اضافه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 6, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 در پیام رسیدگی شده است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده