moji ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 داشتیم تو خونه جوج و نوشابه میزدیم با @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack که ناگهان ناجی بیهوش شد تعجب کرده بودیم و سعی کردیم ناجیو بیدار کنیم که یهو بیدار شد بلک و الیاس خواستن مسخرش کنن گفتن ههه *** ترسیدیم منم که فهمیده بودم یچیزی وجود داره سریع یدونه DEAGLE ساختمو و اماده به شلیک شدم یهو ناجی بلند شد و الیاس و بلکو گاز گرفت و دم در افتادن رو زمین من هم که تعجب کرده بودم فرار کردم طبقه بالا زامبی هم داشت دنبالم میومد منتظر بودم تا از راه پله بیاد بالا ولی نیومد خودم اروم اروم رفتم پایین و کشتمش. -ویدیویی از این داستان : https://uploadkon.ir/uploads/309618_23VID-20231118-130527-798.mp4 باتشکر از: @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack بابت همکاری در ویدیو 1 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 48 دقیقه قبل، moji گفته است: داشتیم تو خونه جوج و نوشابه میزدیم با @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack که ناگهان ناجی بیهوش شد تعجب کرده بودیم و سعی کردیم ناجیو بیدار کنیم که یهو بیدار شد بلک و الیاس خواستن مسخرش کنن گفتن ههه *** ترسیدیم منم که فهمیده بودم یچیزی وجود داره سریع یدونه DEAGLE ساختمو و اماده به شلیک شدم یهو ناجی بلند شد و الیاس و بلکو گاز گرفت و دم در افتادن رو زمین من هم که تعجب کرده بودم فرار کردم طبقه بالا زامبی هم داشت دنبالم میومد منتظر بودم تا از راه پله بیاد بالا ولی نیومد خودم اروم اروم رفتم پایین و کشتمش. -ویدیویی از این داستان : https://uploadkon.ir/uploads/309618_23VID-20231118-130527-798.mp4 باتشکر از: @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack بابت همکاری در ویدیو اگه میخوای زنده بمومی این پستو پاک کن نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 ۱ ساعت قبل، moji گفته است: داشتیم تو خونه جوج و نوشابه میزدیم با @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack که ناگهان ناجی بیهوش شد تعجب کرده بودیم و سعی کردیم ناجیو بیدار کنیم که یهو بیدار شد بلک و الیاس خواستن مسخرش کنن گفتن ههه *** ترسیدیم منم که فهمیده بودم یچیزی وجود داره سریع یدونه DEAGLE ساختمو و اماده به شلیک شدم یهو ناجی بلند شد و الیاس و بلکو گاز گرفت و دم در افتادن رو زمین من هم که تعجب کرده بودم فرار کردم طبقه بالا زامبی هم داشت دنبالم میومد منتظر بودم تا از راه پله بیاد بالا ولی نیومد خودم اروم اروم رفتم پایین و کشتمش. -ویدیویی از این داستان : https://uploadkon.ir/uploads/309618_23VID-20231118-130527-798.mp4 باتشکر از: @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack بابت همکاری در ویدیو تمامی دست اندرکاران فیلم های ترسناک بعد دیدن این فیلم و داستان شفل خودشونو عوض کردن تو جوادیه تهران نون خشک و ضایعات جمع میکنن XD نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 ولی خدایی عجب صحنه ای بود همینکه Drunk/ دیگل ساختی مونده بودم بیام سمتت یا فرار کنم که نَمیرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 گنگستر شهر آمل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 16 ساعت قبل، moji گفته است: داشتیم تو خونه جوج و نوشابه میزدیم با @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack که ناگهان ناجی بیهوش شد تعجب کرده بودیم و سعی کردیم ناجیو بیدار کنیم که یهو بیدار شد بلک و الیاس خواستن مسخرش کنن گفتن ههه *** ترسیدیم منم که فهمیده بودم یچیزی وجود داره سریع یدونه DEAGLE ساختمو و اماده به شلیک شدم یهو ناجی بلند شد و الیاس و بلکو گاز گرفت و دم در افتادن رو زمین من هم که تعجب کرده بودم فرار کردم طبقه بالا زامبی هم داشت دنبالم میومد منتظر بودم تا از راه پله بیاد بالا ولی نیومد خودم اروم اروم رفتم پایین و کشتمش. -ویدیویی از این داستان : https://uploadkon.ir/uploads/309618_23VID-20231118-130527-798.mp4 باتشکر از: @KhodeNaji @iElyas @SeniorBlack بابت همکاری در ویدیو وای عالی شده نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در November 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 حاجی این چه فیلمی بود فکر میکنم دیگه فیلم ترسناک نبینم خوب و چرت ❤ نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 جالب بود نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.