Archimedes ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 (ویرایش شده) سلام به همگی من برام سوال شده اپدیت جدید چرا باید xp برای کلن اضافه بشه بعدش چرا باید برن این پلیر های بدبخت کلی کار کنن که از کلن بیرون انداخته نشن حالا بحث من این نیست!! بحث من این هست که لیدر کلن ها باید پلیر های کارکن رو بیارن توی کلنشون و بهشون زور بگه بعدش که کلنش خیلی دیگه لولش بالا رفت بندازشون بیرون بعضیا هم میرن از جاهای مختلف پلیر هارو با وانت جمع میکنن و بعد میان بهشون اموزش میدن که مثلا اگه برید کار کنید و xp جمع کنید بهتون لول میدیم توی کلن لیدر های کلن میخوان براشون برده کلن باشن که براشون xp جمع کنن و وقتی دیگه لول کلنشون رفت بالا اونارو از کلنشون بندازن بیرون اخه اینا مگه کارگر افغانی هستند بیان برای شما کار کنن بعد نه بهشون دستمزد بدید و نه کاری بکنید براشون اخرشم که کارتون باهاشون تموم شد بهشون میگی خدافظ. عکس کارگر های افغانی که لیدر داره براشون صحبت میکنه: عکس محیط کاربری: ویرایش شده November 16, 2023 توسط arshia3399 2 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 کارگر افغانی مظلوم گیر اوردی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 به چند کارگر افغانی برای کلن جی تی نیازمندیم جهت ورود به کلن Call 666-1166/ نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 واقعن کاره زشتی هست #کارگر های افغانی هم انسان هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 عه عهههه داداش کاسبی مارو کساد نکن دیگه عههههه نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 عالی دادا به نکته خوبی اشاره کردی نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 منو لو دادی دیگه دنبال گارگر نمیرم 1 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 4 ساعت قبل، arshia3399 گفته است: سلام به همگی من برام سوال شده اپدیت جدید چرا باید xp برای کلن اضافه بشه بعدش چرا باید برن این پلیر های بدبخت کلی کار کنن که از کلن بیرون انداخته نشن حالا بحث من این نیست!! بحث من این هست که لیدر کلن ها باید پلیر های کارکن رو بیارن توی کلنشون و بهشون زور بگه بعدش که کلنش خیلی دیگه لولش بالا رفت بندازشون بیرون بعضیا هم میرن از جاهای مختلف پلیر هارو با وانت جمع میکنن و بعد میان بهشون اموزش میدن که مثلا اگه برید کار کنید و xp جمع کنید بهتون لول میدیم توی کلن لیدر های کلن میخوان براشون برده کلن باشن که براشون xp جمع کنن و وقتی دیگه لول کلنشون رفت بالا اونارو از کلنشون بندازن بیرون اخه اینا مگه کارگر افغانی هستند بیان برای شما کار کنن بعد نه بهشون دستمزد بدید و نه کاری بکنید براشون اخرشم که کارتون باهاشون تموم شد بهشون میگی خدافظ. عکس کارگر های افغانی که لیدر داره براشون صحبت میکنه: عکس محیط کاربری: 3 ساعت قبل، Dragon1 گفته است: واقعن کاره زشتی هست #کارگر های افغانی هم انسان هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 4 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: به چند کارگر افغانی برای کلن جی تی نیازمندیم جهت ورود به کلن Call 666-1166/ حاجی همشونو کلن های دیگه جارو کردن.. کسی کال نمیده باید از کلن های دیگه کارگر افغانی بخریم... نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 بربری مفتی میدیم بهشون نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 خیلی به زبانِ ساده کلن: 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spoit ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 (ویرایش شده) لطفا از کلمه افغانی به جای افغانستانی استفاده نکنیم؛ افغانی واحد پول افغانستان هست انگار به ایرانی ها بگیم تومانی، بهتره بگیم افغانستانی (نژادپرست نباشیم) ولی در کل مجله خیلی خوبی بود ویرایش شده November 17, 2023 توسط Spoit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 8 ساعت قبل، arshia3399 گفته است: سلام به همگی من برام سوال شده اپدیت جدید چرا باید xp برای کلن اضافه بشه بعدش چرا باید برن این پلیر های بدبخت کلی کار کنن که از کلن بیرون انداخته نشن حالا بحث من این نیست!! بحث من این هست که لیدر کلن ها باید پلیر های کارکن رو بیارن توی کلنشون و بهشون زور بگه بعدش که کلنش خیلی دیگه لولش بالا رفت بندازشون بیرون بعضیا هم میرن از جاهای مختلف پلیر هارو با وانت جمع میکنن و بعد میان بهشون اموزش میدن که مثلا اگه برید کار کنید و xp جمع کنید بهتون لول میدیم توی کلن لیدر های کلن میخوان براشون برده کلن باشن که براشون xp جمع کنن و وقتی دیگه لول کلنشون رفت بالا اونارو از کلنشون بندازن بیرون اخه اینا مگه کارگر افغانی هستند بیان برای شما کار کنن بعد نه بهشون دستمزد بدید و نه کاری بکنید براشون اخرشم که کارتون باهاشون تموم شد بهشون میگی خدافظ. عکس کارگر های افغانی که لیدر داره براشون صحبت میکنه: عکس محیط کاربری: تا بوده ، همین بوده پ.ن: کلن ما که همچین حرکتی نزده خداروشکر و نمیزنه چون نیاز به لول نداریم نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Archimedes ارسال شده در November 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 (ویرایش شده) بچه ها مرسی از نظراتتون ویرایش شده November 17, 2023 توسط arshia3399 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 6 ساعت قبل، Spoit گفته است: (نژادپرست نباشیم) داداشی اینجا ما نژاد پرستی نمیکنیم.. من همون Ad رو فقط یکبار و جهت شوخی زدم، خب اکثر کارگرها (مخصوصاً کارگرای ساخت ساختمون) از نژاد افغانن و این در کشور جا افتاده.. من خودم قصد توهین نداشتم، چندتا از دوستام هم افغانستانین اره خلاصه.. 6 ساعت قبل، Spoit گفته است: نگار به ایرانی ها بگیم تومانی حاجی من حس میکنم کلمهی "افغانی" از کلمه "افغان" به وجود اومده، نه از واحد پول افغانستان! اینم بگم که کلن ما بخاطر این رویداد ها داره خانوادهشو بزرگ تر میکنه و افراد درست رو دورهم جمع میکنه.. نه اینکه دنبال کارگر افغان باشه و مثل شمار کمی از کلن های دیگه، فقط از این افراد سواستفاده کنه به امید روزهای بهتر.. 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 ۱ ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: اینم بگم که کلن ما بخاطر این رویداد ها داره خانوادهشو بزرگ تر میکنه و افراد درست رو دورهم جمع میکنه.. GT on TOP 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 38 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: GT on TOP کلن GT همه بچه هاشون کار درستن دمشون گرم . نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 16 ساعت قبل، arshia3399 گفته است: سلام به همگی من برام سوال شده اپدیت جدید چرا باید xp برای کلن اضافه بشه بعدش چرا باید برن این پلیر های بدبخت کلی کار کنن که از کلن بیرون انداخته نشن حالا بحث من این نیست!! بحث من این هست که لیدر کلن ها باید پلیر های کارکن رو بیارن توی کلنشون و بهشون زور بگه بعدش که کلنش خیلی دیگه لولش بالا رفت بندازشون بیرون بعضیا هم میرن از جاهای مختلف پلیر هارو با وانت جمع میکنن و بعد میان بهشون اموزش میدن که مثلا اگه برید کار کنید و xp جمع کنید بهتون لول میدیم توی کلن لیدر های کلن میخوان براشون برده کلن باشن که براشون xp جمع کنن و وقتی دیگه لول کلنشون رفت بالا اونارو از کلنشون بندازن بیرون اخه اینا مگه کارگر افغانی هستند بیان برای شما کار کنن بعد نه بهشون دستمزد بدید و نه کاری بکنید براشون اخرشم که کارتون باهاشون تموم شد بهشون میگی خدافظ. عکس کارگر های افغانی که لیدر داره براشون صحبت میکنه: عکس محیط کاربری: حالا لو نده دیگ بزار برگردیم به نظام برده داری 11 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: حاجی همشونو کلن های دیگه جارو کردن.. کسی کال نمیده باید از کلن های دیگه کارگر افغانی بخریم... باید وارد کنیم حاجی کارگرای اینجا رو جارو کردن، نهایت دانلود کارگر چینی! نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 کلن NT کارگر افغانی با دستمزد روزی 30K$ میپذیرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 عالی بود عرشیا مجله شما تایید شد 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 15 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: حاجی همشونو کلن های دیگه جارو کردن.. کسی کال نمیده باید از کلن های دیگه کارگر افغانی بخریم... تعدادی کارگر زبل ارمنستانی و بنگلادشی اوردم برای رزرو به من پیام بدید 14 ساعت قبل، Password گفته است: خیلی به زبانِ ساده کلن: 12 ساعت قبل، Spoit گفته است: لطفا از کلمه افغانی به جای افغانستانی استفاده نکنیم؛ افغانی واحد پول افغانستان هست انگار به ایرانی ها بگیم تومانی، بهتره بگیم افغانستانی (نژادپرست نباشیم) ولی در کل مجله خیلی خوبی بود داداش ما درست میگیم می دونی چرا؟ چون اسم افغانستان رو رو پول گذاشتن(منظورم همون افغان) ما تو ایرانیم و به ما میگن ایرانی حالا اگه اسم پولمون بشه ایرانی به ما داره توهین نمیشه 4 ساعت قبل، Supervisor گفته است: GT on TOP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spoit ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 6 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: داداشی اینجا ما نژاد پرستی نمیکنیم.. من همون Ad رو فقط یکبار و جهت شوخی زدم، خب اکثر کارگرها (مخصوصاً کارگرای ساخت ساختمون) از نژاد افغانن و این در کشور جا افتاده.. من خودم قصد توهین نداشتم، چندتا از دوستام هم افغانستانین اره خلاصه.. 13 ساعت قبل، Spoit گفته است: نگار به ایرانی ها بگیم تومانی حاجی من حس میکنم کلمهی "افغانی" از کلمه "افغان" به وجود اومده، نه از واحد پول افغانستان! اینم بگم که کلن ما بخاطر این رویداد ها داره خانوادهشو بزرگ تر میکنه و افراد درست رو دورهم جمع میکنه.. نه اینکه دنبال کارگر افغان باشه و مثل شمار کمی از کلن های دیگه، فقط از این افراد سواستفاده کنه حالا من خودمم میگم افغانی ولی این رو من خودم از یه افغانی شنیدم 19 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: داداش ما درست میگیم می دونی چرا؟ چون اسم افغانستان رو رو پول گذاشتن(منظورم همون افغان) ما تو ایرانیم و به ما میگن ایرانی حالا اگه اسم پولمون بشه ایرانی به ما داره توهین نمیشه میدونم چی میگی ولی خودشون اینجوری گفتن من خودمم میگم افغانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiRoK ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 حاجی این اکبر جی تی ای چرا اینجوریه نقل قول LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 ۱ ساعت قبل، ALiRoK گفته است: حاجی این اکبر جی تی ای چرا اینجوریه علی به بکس ما چپ نگاه نکنیا 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.