PARASTARFADAi ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 هم اکنون، ArthurFleck گفته است: بفرست دیگه فرستادم تیز بزنگ بزنگ دگ منتظرم نمیخواد اینقدر شاخ بازی دربیاری بچ هم ندری بفرستی هم ندری بزنگی میگی بفرس فرستادم بزنگ دگ بزنگ دگ میترسی ازم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SubUrbaN ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 نقل قول !Showed Them Niggaz Who's Gangsta MY FRIENDS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 19:21، Proofessor گفته است: اگر در خطری پلک بزن بفهمیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SIC0R0N ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 نقل قول | In the name of humantiy | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 الان کابل دزده میگه تو کو...ت میخاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 34 دقیقه قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: الان کابل دزده میگه تو کو...ت میخاره؟ داش کار از کو......../ن گذشته شاهرگم رو می خواد بخارونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHossein ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 19:49، ijoker گفته است: #پلیس_احمق درود یک سالی هست که تو گیلان کابل دزدی زیاد شده(کابل برق) خلاصه تقریبا یه ماه پیش یکی به تور ما خورد دیدیم که داره بالا تیر برق یه کاراییی می کنه گفتیم بزار به پلیس بگیم و فلان پسار که اینا رو بگیرند زنگ زدم پلیس گزارشش دادم که چی به چیه و اینا که چند ماه بعد نزدیک به دو هفته پیش به من زنگ زدن بیا پاسگاه پلیس ببینید کسی رو که گرفتیم همون شخصه یا نه حالا منم که خودم رو با بدبختی و زمان کم رسونده بودم رفتم پیش بنده خدایی گفتم من همونیم که گزارش داده بود منو فرستادن تو یه دفتری گفتن بشین تا بیایم آقا ما نشستیمو بعد چند ثانیه یه پلیس و سرباز و یه شخصی اومدن تو دفتر و پلیسه پرسید که سوژه مورد نظر رو دیدم یا نه منم با شهامت گفتم اره و قشنگ داشتم جزئیات رو میگفتم که ... که یهو پلیسه من رو با اون مرده روبرو کرد گفت همینه که گزارشش کردین؟؟؟؟؟ پلیسه منو طرف رو چشم تو چشم گذاشته میگه همینه گزارش دادید خدایی اینو کجای دلم بزارم انتظار داری جلو طرف بگم که من گزارشش دادم اخه لامصب طرف بالاخره آزاد میشه که واقعا این چه حرکتی بود تو رو خدا یکم عاقل باشید 2 روز دیگه باید میومدین گزارش مرگ منو برسی میکردین گیلکی:شیمی کله ی تخته سر بنم ای بابا ما رو از یک حلوا انداختی نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۷ در 14:32، iHossein گفته است: ای بابا ما رو از یک حلوا انداختی با پلیسه هم دستی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmanRespect ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 بنازم نقل قول Viking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 وای xd نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 19:17، ijoker گفته است: لی این درست نبود من در راه پیشگیری از جرم بخوام بمیرم شهید میشی میری بهشت اینجا کابل تلفن میدزدن یبار وسط گیم میبینی نت قطع میشه. جالب اینجاست به مخابرات زنگ میزنی میگه فردا اونجاییم اخرم نمیان مگه خودت دست به کار بشی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TrapMoney ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 در ۱۴۰۲/۹/۱۷ در 15:06، ijoker گفته است: داش کار از کو......../ن گذشته شاهرگم رو می خواد بخارونه ای آقا ادبو رعایت کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 17:30، AmirRuleR گفته است: سروران عزیزی که در ایام خاکسپاری یاری دادند... باره دیگر صلوات نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 شادی هم اسیران خاک اجماعا صلوات نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 خند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MANTANA ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 19:49، ijoker گفته است: #پلیس_احمق درود یک سالی هست که تو گیلان کابل دزدی زیاد شده(کابل برق) خلاصه تقریبا یه ماه پیش یکی به تور ما خورد دیدیم که داره بالا تیر برق یه کاراییی می کنه گفتیم بزار به پلیس بگیم و فلان پسار که اینا رو بگیرند زنگ زدم پلیس گزارشش دادم که چی به چیه و اینا که چند ماه بعد نزدیک به دو هفته پیش به من زنگ زدن بیا پاسگاه پلیس ببینید کسی رو که گرفتیم همون شخصه یا نه حالا منم که خودم رو با بدبختی و زمان کم رسونده بودم رفتم پیش بنده خدایی گفتم من همونیم که گزارش داده بود منو فرستادن تو یه دفتری گفتن بشین تا بیایم آقا ما نشستیمو بعد چند ثانیه یه پلیس و سرباز و یه شخصی اومدن تو دفتر و پلیسه پرسید که سوژه مورد نظر رو دیدم یا نه منم با شهامت گفتم اره و قشنگ داشتم جزئیات رو میگفتم که ... که یهو پلیسه من رو با اون مرده روبرو کرد گفت همینه که گزارشش کردین؟؟؟؟؟ پلیسه منو طرف رو چشم تو چشم گذاشته میگه همینه گزارش دادید خدایی اینو کجای دلم بزارم انتظار داری جلو طرف بگم که من گزارشش دادم اخه لامصب طرف بالاخره آزاد میشه که واقعا این چه حرکتی بود تو رو خدا یکم عاقل باشید 2 روز دیگه باید میومدین گزارش مرگ منو برسی میکردین گیلکی:شیمی کله ی تخته سر بنم منطقی نقل قول افتخار نکن که زیاد دنبالتن، جنس ارزون طرفداردزیاد داره!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 به روحه پاکش صلوات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 ساده ترین راهش اینه که تغیر چهره بدی پنج سال برو ساحل شرقی نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 به آقا پلیس بگو /q بزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 در ۱۴۰۳/۵/۳۱ در 03:44، ATOM گفته است: ساده ترین راهش اینه که تغیر چهره بدی پنج سال برو ساحل شرقی مرده رو چند ماه پیش دیدم خیلی با هم صحبت کردیم و تشکر کردو فلان گفت که میره یه شرکتی اگه اشتباه نکنم گفت تو خراسان جنوبیه که به کسایی که سابقه دارند کار میده الانش هم وضعش عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kalonter ارسال شده در August 22 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 08:19، ijoker گفته است: #پلیس_احمق درود یک سالی هست که تو گیلان کابل دزدی زیاد شده(کابل برق) خلاصه تقریبا یه ماه پیش یکی به تور ما خورد دیدیم که داره بالا تیر برق یه کاراییی می کنه گفتیم بزار به پلیس بگیم و فلان پسار که اینا رو بگیرند زنگ زدم پلیس گزارشش دادم که چی به چیه و اینا که چند ماه بعد نزدیک به دو هفته پیش به من زنگ زدن بیا پاسگاه پلیس ببینید کسی رو که گرفتیم همون شخصه یا نه حالا منم که خودم رو با بدبختی و زمان کم رسونده بودم رفتم پیش بنده خدایی گفتم من همونیم که گزارش داده بود منو فرستادن تو یه دفتری گفتن بشین تا بیایم آقا ما نشستیمو بعد چند ثانیه یه پلیس و سرباز و یه شخصی اومدن تو دفتر و پلیسه پرسید که سوژه مورد نظر رو دیدم یا نه منم با شهامت گفتم اره و قشنگ داشتم جزئیات رو میگفتم که ... که یهو پلیسه من رو با اون مرده روبرو کرد گفت همینه که گزارشش کردین؟؟؟؟؟ پلیسه منو طرف رو چشم تو چشم گذاشته میگه همینه گزارش دادید خدایی اینو کجای دلم بزارم انتظار داری جلو طرف بگم که من گزارشش دادم اخه لامصب طرف بالاخره آزاد میشه که واقعا این چه حرکتی بود تو رو خدا یکم عاقل باشید 2 روز دیگه باید میومدین گزارش مرگ منو برسی میکردین گیلکی:شیمی کله ی تخته سر بنم هنوزم زنده ای ؟ نقل قول First Friends [F1] My accounts My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در August 22 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 22:29، ijoker گفته است: اره در ضمن به رفیقم سپردم به بچه های فروم نفری 100کا برای طلب آمرزش بده هر کی هم برام فاتحه بیشتر بخونه یه فاگیو کیلومتر بالا هدیه میدم مرسی از سخاوتمندی مرحوم به من خرما نده به جاش صدتا اکانت سپاتیفای بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 در ۱۴۰۳/۶/۱ در 20:51، kalonter گفته است: هنوزم زنده ای ؟ نه مردم الان هم از خدا تایم اوت گرفتم دارم باهات صحبت میکنم در ۱۴۰۳/۶/۱ در 23:45، ISA گفته است: مرسی از سخاوتمندی مرحوم به من خرما نده به جاش صدتا اکانت سپاتیفای بده نظرت درمورد یه اکانت ۲۰۱۴ چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.