ijoker ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 #پلیس_احمق درود یک سالی هست که تو گیلان کابل دزدی زیاد شده(کابل برق) خلاصه تقریبا یه ماه پیش یکی به تور ما خورد دیدیم که داره بالا تیر برق یه کاراییی می کنه گفتیم بزار به پلیس بگیم و فلان پسار که اینا رو بگیرند زنگ زدم پلیس گزارشش دادم که چی به چیه و اینا که چند ماه بعد نزدیک به دو هفته پیش به من زنگ زدن بیا پاسگاه پلیس ببینید کسی رو که گرفتیم همون شخصه یا نه حالا منم که خودم رو با بدبختی و زمان کم رسونده بودم رفتم پیش بنده خدایی گفتم من همونیم که گزارش داده بود منو فرستادن تو یه دفتری گفتن بشین تا بیایم آقا ما نشستیمو بعد چند ثانیه یه پلیس و سرباز و یه شخصی اومدن تو دفتر و پلیسه پرسید که سوژه مورد نظر رو دیدم یا نه منم با شهامت گفتم اره و قشنگ داشتم جزئیات رو میگفتم که ... که یهو پلیسه من رو با اون مرده روبرو کرد گفت همینه که گزارشش کردین؟؟؟؟؟ پلیسه منو طرف رو چشم تو چشم گذاشته میگه همینه گزارش دادید خدایی اینو کجای دلم بزارم انتظار داری جلو طرف بگم که من گزارشش دادم اخه لامصب طرف بالاخره آزاد میشه که واقعا این چه حرکتی بود تو رو خدا یکم عاقل باشید 2 روز دیگه باید میومدین گزارش مرگ منو برسی میکردین گیلکی:شیمی کله ی تخته سر بنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 شادی روحت صلوات نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 سروران عزیزی که در ایام خاکسپاری یاری دادند... نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 1 ساعت قبل، AmIrYY گفته است: شادی روحت صلوات فعلا که زنده هستم تا ببینیم چی میشه 4 دقیقه قبل، DeaDHarD گفته است: سروران عزیزی که در ایام خاکسپاری یاری دادند... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 32 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: که زنده هستم شاید نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 دوستان یکی یه بسته خرما بخره.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 3 دقیقه قبل، AmuAmiir گفته است: دوستان یکی یه بسته خرما بخره.. من به @iliaaooopozad0AZ سپردم اگه منو کردن تو گونی یه عکس بفرسته برای @Ali بزنه جزو اطلاعیه های فروم ولی این درست نبود من در راه پیشگیری از جرم بخوام بمیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 وای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 23 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: پلیسه منو طرف رو چشم تو چشم گذاشته میگه همینه گزارش دادید اگر در خطری پلک بزن بفهمیم نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 5 دقیقه قبل، FIRDOK گفته است: وای 3 دقیقه قبل، Proofessor گفته است: اگر در خطری پلک بزن بفهمیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 داداش خاکسپاریت ناهار هم میدن من بیام؟ نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 51 دقیقه قبل، AliP گفته است: داداش خاکسپاریت ناهار هم میدن من بیام؟ اره در ضمن به رفیقم سپردم به بچه های فروم نفری 100کا برای طلب آمرزش بده هر کی هم برام فاتحه بیشتر بخونه یه فاگیو کیلومتر بالا هدیه میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SharaB ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 19 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 مرحوم آدم خوبی بود خدا رحمتش کنه☻ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 19:49، ArthurFleck گفته است: #پلیس_احمق درود یک سالی هست که تو گیلان کابل دزدی زیاد شده(کابل برق) خلاصه تقریبا یه ماه پیش یکی به تور ما خورد دیدیم که داره بالا تیر برق یه کاراییی می کنه گفتیم بزار به پلیس بگیم و فلان پسار که اینا رو بگیرند زنگ زدم پلیس گزارشش دادم که چی به چیه و اینا که چند ماه بعد نزدیک به دو هفته پیش به من زنگ زدن بیا پاسگاه پلیس ببینید کسی رو که گرفتیم همون شخصه یا نه حالا منم که خودم رو با بدبختی و زمان کم رسونده بودم رفتم پیش بنده خدایی گفتم من همونیم که گزارش داده بود منو فرستادن تو یه دفتری گفتن بشین تا بیایم آقا ما نشستیمو بعد چند ثانیه یه پلیس و سرباز و یه شخصی اومدن تو دفتر و پلیسه پرسید که سوژه مورد نظر رو دیدم یا نه منم با شهامت گفتم اره و قشنگ داشتم جزئیات رو میگفتم که ... که یهو پلیسه من رو با اون مرده روبرو کرد گفت همینه که گزارشش کردین؟؟؟؟؟ پلیسه منو طرف رو چشم تو چشم گذاشته میگه همینه گزارش دادید خدایی اینو کجای دلم بزارم انتظار داری جلو طرف بگم که من گزارشش دادم اخه لامصب طرف بالاخره آزاد میشه که واقعا این چه حرکتی بود تو رو خدا یکم عاقل باشید 2 روز دیگه باید میومدین گزارش مرگ منو برسی میکردین گیلکی:شیمی کله ی تخته سر بنم آبره ان د چی بوس بازیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alah ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 ۳ ساعت فکر کردی تا این دروغو به بافی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 19 ساعت قبل، Shahrooz گفته است: آبره ان د چی بوس بازیه بوس هااا 6 ساعت قبل، Alah گفته است: ۳ ساعت فکر کردی تا این دروغو به بافی؟ از جایی که واس تیتاپ پرسیدی بمون پا سوالت تا شاید باد و مه و خورشید و فلک جوابتو بدن 4 ساعت قبل، hop گفته است: جااان من خیلیارو کردم تو گونی باهاشون ارتباط برقرار کردم بیا تورم بکنم تو گونی باهات ارتباط برقرار کنم تو تهش همت کنی یه نت بزنی بری بازی کنی و با اکانت مولتی بری به دیگران فحش بدی اگه تو، تو گونی کردن بلد بودی مثل نوب های تازه به دوران رسیده با اکانت فیک نمیومدی شر و ور بگی فرار کنی خوشم میاد ادا شاخ ها رو در میاری ولی مثل موش واس فرارت دنبال سورااااخی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 هم اکنون، ArthurFleck گفته است: بوس هااا از جایی که واس تیتاپ پرسیدی بمون پا سوالت تا شاید باد و مه و خورشید و فلک جوابتو بدن تو تهش همت کنی یه نت بزنی بری بازی کنی و با اکانت مولتی بری به دیگران فحش بدی اگه تو، تو گونی کردن بلد بودی مثل نوب های تازه به دوران رسیده با اکانت فیک نمیومدی شر و ور بگی فرار کنی خوشم میاد ادا شاخ ها رو در میاری ولی مثل موش واس فرارت دنبال سورااااخی بسم الله الرحمن الرحیم ن نشد ببین بهت گفتم همون موش یه فیل از پا در میاره کودکم شمارتم بفرس برام نترس باهات کاری ندارم فقط میخوام باهات صحبت کنم عزیزم .. سطح ، اکانت فیکوای فای درم نیازی ندارم مثل توعه بد بخت برم نت بگیرم اول به خودت نگاه کن بعد سیستم من با اینکه ظعیفه fps 60 میگیره جا ۵ یا ۶ نفر تو که جا ۳ نفر fps ۲۵ میگیری با سیستم زوغالی دری پلی میدی بعدشم فرار اون وسط چیمیگه؟ اون موقعی که اومدم تکی زدم سرتون تنها کاری که میکردید /report ، فکنپ معنی مولتی هم بلد نیسی من شاخ نیسم عزیزم شاخ شکنم برو یکم کار کن از ucp گلد بزن یک اسکین یا یک ماشینی بگیری من با اک fadai زدم سرت غیر اینه؟ انشاالله خداوند بهت پول بدهد دوست عزیز تا بتوانی یک گلد بزنی بنده هم نمازم غذا شد انشاالله شب جمعه نمازو باهم میخونیم عزیزم شما سجده میرمی بنده هم ... یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 5 دقیقه قبل، hop گفته است: من شاخ نیسم عزیزم شاخ شکنم 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 هم اکنون، ArthurFleck گفته است: 3 بار بفرس شمارتو عسل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 6 دقیقه قبل، hop گفته است: من با اک fadai زدم سرت غیر اینه؟ انشاالله خداوند بهت پول بدهد دوست عزیز تا بتوانی یک گلد بزنی جرعتش رو نداشتی با اکانت فدایت بیای میری پشت اکانتات قایم میشی و اینکه باهات موافقم خداوند به من پول بده و از جایی که ادب ندارید به شما ادب هم اکنون، hop گفته است: بفرس شمارتو عسل تو بفرست همین الان بهت زنگ میزنم end نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 هم اکنون، ArthurFleck گفته است: جرعتش رو نداشتی با اکانت فدایت بیای میری پشت اکانتات قایم میشی و اینکه باهات موافقم خداوند به من پول بده و از جایی که ادب ندارید به شما ادب تو بفرست همین الان بهت زنگ میزنم end حل عسل همین الان زنگ بزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 1 دقیقه قبل، hop گفته است: حل عسل همین الان زنگ بزن بفرست دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.